Närmare tio minuter gameplay där du kan skifta mellan alla fem spelare som du vill.

Vi har sett interaktiva Youtube-trailers tidigare men den som precis släpptes från #Evolve utvecklar tekniken maximalt. Vi får se nästan tio minuter ren gameplay och det som gör klippet interaktivt är att du kan skifta mellan de fem olika perspektiven (fyra jägare och ett monster) precis som du vill. Det finns också ett sjätte spår där utvecklarna klipper mellan perspektiven och hela tiden kommenterar det som händer.

Om du är det minsta nyfiken på #Left 4 Dead-skaparnas kommande spel är detta ett ypperligt tillfälle att grotta ner dig i spelmekanikerna.

Ööööh va? :S 26/04 Detta.. Det förtar ju massor.. Omgivningarna i spelet är ju skapta för att kunna användas för spårning, på flera sätt. Väldigt märkligt att de slängt in lysande jävla spår.. Jag hoppas att det är en inställning. 26/04 Ska vara ärlig o säga. Det ser ut som skräp, bortsett från grafiken. Monstret är 5 gånger större än människorna men hans attacker ser ut att bara blåsa luft på dom. Och att "hunters" har ingen rädsla att få "aggro" av monster spelaren. Ne detta föll mig... 25/04 Tycker mest det ser jobbigt ut :/ Att spela som monstret ser bara klumpigt ut och att bilden ska blinka rött varje gång man blir träffat känns bara jobbigt 25/04 Ser lite ut som Titanfall, fast med ett monster. 24/04 Håller med... det ska bli kul att se vad de gör av spelet, det har ju potential och det är kul att de vågar ta en risk. Dock är jag lite tveksam till vad det är de fokuserar på egentligen. I mitt tycke är det själva jakten på monstret som är det intress... 24/04 Det ser snyggt och välpolerat ut, och jag gillar att de vågar sig på någonting annorlunda (eller ja, det är väl ganska inspirerat från Giants: Citizen Kabuto). Dock känns det inte lika smart som fullträffen Left 4 Dead. Där hade man hela grejen med kamp... 24/04 Jag vill vara överexalterad för det ser bra ut men efter att ha läst "Därför ljuger många speltrailers" (http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20140423/darfor-ljuger-manga-speltrailers) och själv blivit besviken många gånger så tar jag den här videon med... 24/04 För mig var det förvånansvärt då jag förväntade mig något som såg lite stelare och mindre fritt ut än detta :3 24/04 Ser lite för lätt ut dock att spåra monstret med lysande fotsteg etc. Kanske en setting eller någon Evolve level som man kan fippla med? 24/04
Skicka en rättelse