London bävar

#Hellgate: London följer traditionen med att inte hålla utsatt releasedatum. Denna gång är förändringen dock av det trevliga slaget - spelet har kört igång två dagar innan vad som tidigare sagts, meddelas från utvecklarhåll.

Dessvärre råder det för närvarande problem med att registrera betalkonton. Konton för onlinespel kan skapas och registrering för betalvarianten (du kan lira antingen gratis eller med en betaltjänst med mer innehåll) kommer fungera så snart problemet är löst. Övrig supportinformation hittas i en nystartad FAQ.

Ett riktigt bra spel. Bättre skillsystem än diablo 2. Det är inte lika kämpigt i början. Dock kan det kännas lite tråkigt innan man nått nivå 10-15 då fler skillalternativ frigörs. Man belönas av att sprida sina skills. I diablo 2 så fick man hålla sig... 01/11 Aha! Tack för tipset! 01/11 för er som gillar Diablo så kan jag rekomendera ett spel som heter "loki" Inte riktigt samma klass som D2 men bra ändå! 01/11 hållrt helt med dig ska också köpa det när jag ahr pengar:P diablo serien kommer alltid finnas i mit hjärta<3 längtat efter ett roligt roll spel länge och nu har det kommit:D:heart::heart: 01/11 Ditt inlägg var mer värdelöst än hans. Orka med folk som försöker läxa upp andra för att verka duktig på internet. Demot var kul iaf :) Får nog testa det. 01/11 Buggigt som fan, men skitkul ändå!:D 31/10 Webhallen har skickat mitt exemplar, får det troligen imorrn, längtar sjukt mycket :) Spelade betan från i mitten av september tills den tog slut och är verkligen helsåld på spelet. Håller inte rikigt samma klass som deras tidigare spel(Diabloserien),... 31/10 Jag gjorde så på BF2142, men varenda gång jag installerar det och ativerar det för att kunna spela så räknas det som en gång. Och på BF2142 får man bara tanka ner 8 gånger eller vad det är. Jag har nog 2 kvar nu efter jag b.la fått hårddisk-krash och... 31/10 Tack så mkt , nu ska de handlas. 8) 31/10 Körde demot. Detta glänser. Ska köpas snarast möjligast. Äntligen ett bra hack´n´slash :) Detta kan verkligen rekommenderas!! 31/10
Skicka en rättelse