#Avalanche Studios akrobatiska våldsverkare Rico Rodriguez kan vara på väg att återvända – domänen registrerat justcause3game.com har registrerats, och bakom registreringen står #Square Enix, skriver Game Informer.

Det är förstås ingen officiell bekräftelse på Just Cause 3:s existens, men det förstärker sannolikheten för att södermalmarna planerar en fortsättning på det framgångsrika (omkring 6 miljoner sålda ex) och hyllade (4 av 5 FZ-loggor) actionliret #Just Cause 2.

Snacket om Just Cause 3 drog igång på allvar för mer än ett år sen, när Avalanche-grundaren Christoffer Sundberg la upp ett par bilder (bild 1 och bild 2) från vad som troddes vara från spelet. Och för två år sen var Square Enix tidigt ute och registrerade #Just Cause 4-domäner, vilket också det visar att det finns en framtid planerad för herr Rodriguez.

När FZ pratar med Square Enix svenska represenanter blir svaret "ingen kommentar". Avalanche-chefen Christofer Sundberg säger till FZ att han inte kan kommentera saken och att de inte har något att göra med vilka domäner Square Enix registrerar. Vi gissar att läpplåset släpper kring E3-mässan i juni.