Knappt har vi hunnit ladda hem Red Orchestra 2 utan att betala för oss, innan det är dags för ännu ett krigsspel att lossa på prislappen. Den här gången står #Sega och #Relic Entertainment för notan när #Company of Heroes 2 blir gratis över helgen.

Erbjudandet gäller fram till söndag, och en rabatt på 66% gör att spelet kostar 109 kronor under perioden. Hoppa över till spelets Steam-sida för att tanka hem och spela. Passa även på att testa de två nya generalerna som nyss anlände till det hårda kriget.

Det är inte fråga om att buga för Ryssland utan att stå upp för sina intressen, sig själv och sin klass. Bara för att ägarna viftar lite med flaggorna uppifrån sina höga hästar och altaner betyder inte det att folk ska slåss och dö för dem och deras lan... 27/04 För övrigt så är varken nazister eller "Stalinister" särskilt poppis i Sverige. Båda sidor har orsakat miljoner dödsfall och kommer även i framtiden bara leda till mer död och elände. Att tjabba om vem som mördat mest är väl inte det viktiga? Och Jakob:... 27/04 sån skit du skriver... Du menar seriöst du känner mitt land bättre än jag själv genom dina kommunistsidor? Som sagt jag har aldrig mött någon i Finland som är vänligt inställd till ryssland och pratar jag med min farmor (som var med i kriget som sjukvår... 27/04 Ah, då är jag med - kan dock inte svara på varför Arnroth fick ta en smäll i just det här fallet. (Visst, jag är absolut ingen fan av karln heller, men han har väl inte direkt uttryckt sig i den här tråden alls, så varför han skulle få kritik när han... 27/04 Det var snarare en majoritet arbetare och bönder, framförallt sossar och kommunister, utan sovjetisk backning. De ryska trupperna som fanns i Finland drogs tillbaka enligt bolsjevikernas avtal om Finlands självständighet. Hade Ryssland aktiverat sig för... 26/04 Personligen vet jag långt för lite om Europeisk krigshistoria för att uttala mig politiskt. Intressant är väl isåfall att en spelnyhet leder till en sådan hetsig diskussion. För ni vet väl att CoH2 är ett spel va? Är ju alltid ett sådan snack om hur man... 26/04 En liten minoritet med backning från sovjet fick igång ett inbördeskrig OCH FÖRLORADE i Finland och Jag har aldrig i mitt liv hört om någon i finland som gillar ryssland eller skulle vilja höra till ryssland så du kan sluta citera dina kommunistvänliga... 26/04 Det klagas alltför mycket på CoH2, det är ett som är säkert. Har ni spelat det på senare tid undrar man? 26/04 Tja, har man läst Jakobinklubbens dynga i så gott som alla Company of Heroes 2-relaterade poster/trådar/nyheter (utöver ren propaganda i bästa hjärntvättade anda, på alla andra ställen som överhuvudtaget går att klämma in något dylikt) förstår jag att... 26/04 Bara för att den finska överklassen slaktade arbetare och bönder med tysk hjälp under inbördeskriget och vann, betyder inte det att de representerar Finland som helhet i regeringsställning. Den legitima finska regeringen fanns i Terijoki och leddes av... 26/04
Skicka en rättelse