Att bygga digitala mmo-hus är sannerligen på tapeten. #Everquest II, #Rift och kommande #Wildstar är bara några av de som låter oss plocka upp hammare och spik för att fixa en riktig drömkåk. Och #Star Wars: The Old Republic vill inte vara sämre. Den digitala expansionen Galactic Strongholds introducerar husbygge till galaxen långt, långt borta – men kommer bli försenad.

Den ursprungliga planen skulle leverera det nya materialet till betalande kunder den 24 juni. Efter att ha lyssnat på feedback från spelarna har de beslutat att åtgärda vissa aspekter och skjuter därför upp lanseringen till den 19 augusti. Förseningen för även med sig andra nymodigheter, som möjligheten för guilder att erövra planeter.

Läs inlägget på den officiella hemsidan för alla detaljer.

Det hela var ett exempel. IG-88, kanske måste förtydliga lite mera. Men ja, Yrken, vart är dom, Slutade spela Star Wars för 3 månader sedan. Gav upp denna mjölk ko för en stund. 06/05 Nu har de ju inte raderat något, utan bara slagit fast att de sex filmerna och Clone wars-serien är de historier som är definitivt ägt rum (för att vara en påhittad värld), medan Expanded Universe snarare skall ses som myter och legender. Egentligen är... 29/04 IG-88 är ca. 3000 år yngre än karaktärerna i detta spelet. :) Sedan släppte de rasen Cathar, ingen höjdare enligt mig själv, men ändock en ny ras i spelet. Fler kommer, men som i alla MMO så försöker de dra ut på allt så mycket som möjligt för att hela... 29/04 Varför inte släppa nya raser och yrken istället..... IG-88 modellen som prisjägare, mm. Finns hur mkt som helst dom skulle kunna göra med detta spel. Men nej, varför tänka utanför boxen? =( 27/04 Okej, så du svamlar. Har du lässvårigheter? Spelet är inte F2P egentligen utan är fortfarande subscription-baserad, ingenting är låst när du har en subscription. Om du TROTS detta ->väljer<- att inte införsskaffa en subscription utan spelar gratis, så... 27/04 Vad har du fått det ifrån ? det ända som händer att man kan spela olika raser combo inget annat, om man inte lvl up en humen och får 100 presence buff som sin tur gör din companions blir starkare. men inget mer än det. k3m För det finns inget annat Free... 27/04 ja för gubben du gör får 3 gånger mer stats för att du låser upp en ras som den klasen inte kan vara från början 27/04 P2w duger gott. Sedan så menar jag att de olika raserna är låsta. 27/04 Du har en gen uppfattning på vad som är fel och det inte närheten vad p2w menas så hitta på en nytt ord för det istället :) För det du beskrev är inte pay to win, sen har dom inte låst klasserna i huvud taget, att dom har låst hur många karaktärer du... 26/04 ja det kanske e mediokert för dig men jag tycker det e ett bra spel som jag gillar en massa,och jag vet andra gör 26/04
Skicka en rättelse