Igår kunde vi meddela att utgrävningen efter E.T-kasseterna hade lyckats och att den Xbox-exklusiva dokumentären kommer att få ett olyckligt slut för alla med god spelsmak. Nu har #Microsoft släppt en liten film som visar upp det hela.

Anledningen till hela spektaklet är att det länge ryktats om att #Atari grävt ner en uppsjö av E.T-exemplar någonstans i öknen runt New Mexico. Nu har alltså teamet bakom dokumentären The Dig hittat bevis för att ryktet varit sant och där med har #Microsoft tillsammans med Lightbox Entertainment öppnat Pandoras ask. Dokumentären kommer släppas exklusivt till Xbox-konsoler.

Jaha.. on topic, någon? Nähä.. -_- 30/04 Som sagt - det handlar om mer än det enskilda skämtet. Det är samma ton här som i alla tidigare nyheter som kom när konsolerna var nya. Saken är ju att FZ tycks sakna Microsoft-fanboys, vilket är anledningen till att det aldrig blir riktiga flame wars... 29/04 Gräver dom upp spelet ihop om att de ska rädda deras nya konsol? Vissa saker skall man låta ligga och just bilda en myt/legend. Sånt som gör berättelser intressanta. Kan inte MS gräva upp hela tyskland efter Adolfs förgyllda rum? 29/04 Ja jag förstår inte det heller riktigt. 29/04 Major Nelson :D 29/04 Det klagas över det mesta här. Det klagas över hårdvara, spel (även sådana det finns tre bilder på och nyss utannonserats), spelbolag (EA med flera). Av någon anledning så är det några som tar just klagande på "deras" hårdvara extremt personligt. Dylika... 29/04 Hur kan man reta sig så enormt på det här? Det skojas lite med MS, men det är ett företag, inte en person. Detta är väl rätt vanligt? Köp en opel bli belåten, se sverige genom plåten, osv. Tycker ni kan ta det med en nypa salt.. Och även om de är seriös... 29/04 Om du tror att det bara handlar om skämtet har du inte ens greppat den stora bilden. Det handlar om att det är allt för många personer på siten som gillar att försöka framkalla flame wars och tumhora (ja, det är ett bra uttryck). Det lilla skämtet i sam... 29/04 Haha jävlar vilket drag. Kan nästan se snubben som spårade ur framför mig haha. Internet skulle ju vara så tråkigt om alla gick och var som irl. Buss på bara! Haha tumhora? :)))) 29/04 Fast nu har ju försäljningen av Xbox One börjat halta till den milda rad att Microsoft överväger stoppa produktionen tills konsolerna går åt. http://www.gamerevolution.com/news/microsoft-may-slow-down-or-stop-xbox-one-production-due-to-excess-supply--25... 29/04
Skicka en rättelse