Kort film visar ett vackert och fult krig i Battlefield 4-världen.

Även om många arga åsikter yppats om #Battlefield 4:s kvalitet står en sak klar – #Dice har byggt ett snyggt spel. Och snyggare blir det när vi ser det ur soldatens ögon. I alla fall om soldatögonen skapats av Youtube-kontot The Two Scotsmen och är en kort film byggd av Battlefield 4-material. Detta är den första delen i en serie.

Ur skakig förstapersonsvy följer vi en soldat genom miljöer som krigshärjas i realtid, och på ett par korta minuter hinner vi uppleva mycket av det som betas av i vanliga Battlefield-omgångar. Fast vackrare, och med ett litet, litet stänk av Apocalypse Now och Full Metal Jacket. Snyggt är det, kriget. Och fult.

Ballt! Jag som spelat massor med BF4 känner igen varenda scen från banorna i spelet. Riktigt häftigt att se med upphottad grafik. Får mig att längta till den dagen då spelen blir precis så snygga som i den här filmen. Jag förstår att ni som inte spelat... 01/05 Ser väldans bra ut. Men, hade nog velat se det i tex. ARMA 3 istället. 01/05 Den Amerikanske muslimen förstås, som håller i kameran, under låtsaskrigföring...i Kina. Du har förresten CapsLock påslaget. 01/05 JASÅ,VEM AV SOLDATERNA?MUSLIMENS ELLER AMERIKANENS ÖGON?:down: 01/05 Det är alltid så väldigt roligt när folk läser in saker i ens kommentarer som man över huvud taget inte ens sa någonting om. Egna, snedvridna tolkningar av andra personers subjektiva åsikter är bland det lustigaste som finns, jajjemen. Hurra för medvete... 30/04 Ja usch va tråkiga vi är som säger vad vi tycker ist för att slicka nån youtuber i ändan... 30/04 Ja, för Youtube folket är mycket bättre. Skriver homofobiska ord hit o dit, skriker att dom ska våldta andra osv. Majoriteten som skriver kommentarer på Youtube är under 16. Klart det är lätt att imponera dem. 30/04 Det är väl bara läsa valfri media, så är det bara gnäll överallt. 30/04 Youtube VP9 komprimering. Spelmotor. Jag vet inte riktigt vart förväntningsribban ligger men jag är imponerad. Han borde förstås kanske ha gjort en komplett remake i valfria animeringsverktyg och skickat dig varje efterbehandlad frame en och en :-) 30/04 Nä, du bör inte anta att han antydde att bara svenskar resonerade så, eftersom han inte skrev så. Lite lustigt att du drar förhastade slutsatser om fördomar... 30/04
Skicka en rättelse