Playstation 4 får sin första plattformsexklusiva racer till hösten.

Längtan efter ett Playstation 4-exklusivt bilspel blev osedvanligt lång när releasedatumet för #Driveclub sköts fram på obestämd tid, men nyss blev datumet för #Motorstorm-utvecklarnas nya spel äntligen officiellt. Den 8 oktober är datumet att hålla koll på, och en ny trailer (se nedan) är tänkt att elda på dina förväntningar.

Driveclub marknadsförs som ett särdeles socialt racingspel, där du och kamraterna kan skapa klubbar och jäkta fram med prestandatunga sportbilar på slutna asfaltsbanor tillsammans. Och givetvis dela era prestationer efteråt.

#Evolution Studios står bakom Driveclub, som alltså var tänkt som releasespel till PS4:an i november. Ett par framflyttningar senare har vi nu alltså äntligen fått ett slutdatum.

Nej, nuvarande kontroller är inte kompatibla med PS4. XBox har aldrig haft någon vetting lösning oavsett, men de få som finns fungerar inte heller på den konsollen. 02/05 Be assured that the PS Plus edition of the game, offering a selection of cars and tracks from the full game, will be free to Plus subscribers on Day One, as planned. Day One means October 7 in the United States, October 8 in Europe, and October 10 in... 01/05 Förra året... Jämfört med nu... Låter mer som ett demo tycker jag. Länk (http://www.playstationlifestyle.net/2014/04/30/driveclub-ps-edition-detailed-includes-10-cars-5-tracks-trophies-still-unlockable-more/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=dr... 30/04 Har nån koll på huruvida Logitech G25/G27 fungerar lika fint på PS4 som de gjorde på PS3? I såna fall kan det börja bli dags att skaffa ett PS4.. Driveclub har verkat ganska intressant! 29/04 hela spelet har det väll aldrig varit tal om att vi skulle få med? det som sagts (mest iaf) klart är att det skulle bli en F2P-version samt en "all inclusive" och det var den tidigare som gäller vid PSN+. den i sin tur skulle antagligen kunna uppgradera... 29/04 troligen betydligt närmare GT än NFS, men förhoppningsvis många km åt båda hållen. 29/04 För det är en tight bana du åker runt på så utvecklarna kan lägga alla resurser på göra det snyggt framför dig. När det går fort lägger du inte märke till mindre detaljer där dom sparat in kraft på i spelet. 29/04 Kör aldrig bilspel men de brukar vara snygga av nån anledning... varför? 29/04 Jag gissar att de spenderat all denna tid på att få till molnen som var ovanligt snygga. ;) 29/04 vi får spelet grattis ändå 29/04
Skicka en rättelse