#Wolfenstein: The New Order är bara några veckor bort och den 23 maj kommer du kunna skjuta nazisterna tillbaka till 40-talet. Innan det är dags att själv sätta tänderna i spelet, har #Bethesda släppt en trailer som visar hur du kommer kunna välja mellan att smyga och skapa kaos. Filmen ser du nedan.

Spelet utvecklas av den svenska studion #MachineGames och startades av före detta anställda på #Starbreeze Studios. 1992 släppte #id Software det mycket uppskattade #Wolfenstein 3D, ett spel som fick världens alla spelare att käka hundmat när de kände sig lite krassliga. Om svenskarnas tolkning är lika bra, det lär vi snart märka.

OMG vad heter den första låten i videon?!?! :P 04/05 Nu tänkte jag va lite bitter o tråkig i detta väldig positiva kommentarsfält....Men det känns som att det behövs en kritisk röst. Vad exakt var bra i denna trailer? Förutom musikvalet då. Som kontrast till någon tidigare kommentar här tänker jag säga... 01/05 EN TRÅKIG VIDEO,DET VAR INTE MYCKET TILL VAL?:down: 30/04 Mkt kan man säga men bra var det verkligen inte, undrar när det skall komma ett BRA Wfstein där man inte klantar till spelet helt och hållet. 30/04 Rusade in och förbeställde PC ver får den 20'de maj. Blir lite retro spelande med lite nytt. 30/04 Jawool Das dutche pumpe schmekt gut 30/04 När Vänsterpartiet skapar en egen spelstudio xDD 30/04 Håller helt med. De verkar ha anammat shooter-stilen från 90-talet snarare än det moderna vilket endast är positivt i mina ögon. Att springa bakåt i cirklar med mastodontvapen och skjutandes på allting är härligt. Dessutom tycker jag stämningen och milj... 30/04 Av dom bilder jag sett ifrån spelet så ser det ut att kunna vara 200 år in i framtiden, och så har jag inte känt tidigare när jag kört wolfenstein spel, utan då har det känts som man vart i andra världskriget med vissa saker som vart delvis futuristiska... 30/04 "stealth-spelande" blir det i första omgången! Blir kul att testa hur länge man klarar sig med bara kniv. Det där cod röja är inte riktigt min grej... PC'n är redo för släppet. Kommer att dra ut på första spelgången så man kan njuta, hoppas bara man int... 30/04
Skicka en rättelse