#Nintendo har gjort en annorlunda presentation för deras E3-planer, de har nämligen släppt en rätt skruvad film om det hela. Några fans skapar en Reggie-dräkt för att infiltrera det Kyoto-baserade företagets lokaler i USA. Ett upplägg du kan spendera fem minuter tillsammans med nedan.

I filmen får vi bland annat reda på att #Nintendo inte kommer hålla en traditionell presskonferens på E3, utan en liten tillställning som sänds direkt på internet istället. Datumet är 10 juni för dig som vill veta vad de har för något nytt att visa upp. #Nintendo kommer även sparka igång en #Super Smash Bros-turnering under E3-mässan.

Rajesh Koothrappali? 01/05 Nintendo behöver inte WiiU, klarar sig gott på deras andra produkter. det är bra om den skrotas för då blir det svinbilligt att köpa gamla spel sen, skitbra. WiiU är både bättre och snyggare än både Xbox Done och Piss 4 tillsammans, jävla 70s retro, hal... 30/04 Dark Souls? :q 30/04 Min bitterhet kommer nog ifrån längtan till ett nytt Super Mario 64 eller Sunshine 2. Vill ha ett Mariospel mer likt dem spelen. Där inte allt är en korridor med hinder. Där man faktiskt kan utforska lite. 30/04 Nä, att inte vara med på dom stora presskonferenserna är bara idiotiskt, det får folk att tycka att Nintendo är svaga, så fungerar människan. Typ som att det går så dåligt för Nintendo att dom inte ens har råd att vara med på presskonferansen. Hade vari... 30/04 De var visst på E3 förra året. Skillnaden mot tidigare år var att Nintendo valde bort sin stora presskonferens som alla stora utvecklare brukar ha. Enligt Nintendo gjorde man eftersom man tyckte att det kostade för mycket pengar mot var man tyckte att... 30/04 Nej vad fan? Varför Unreal? Så jävla skumt krav. Tror också Nintendo styr upp sin egen rendering. 30/04 Blir mycket Zelda, Mario Kart 8 och Smash på E3 kryddat med Bayonetta 2 och X och kanske en Metroid teaser 30/04 Mario är Bad ass! 30/04 Kanske. Men alla Mario spel i main serien gör ändå något nytt och unikt varje gång, gentemot andra spelserier. Eller gillat du bara inte mjölkningen av karaktären i andra sammanhang? 30/04
Skicka en rättelse