Se kort redigerad film eller följ med på en tolv timmar lång resa med utvecklarna.

Zombievågen sköljde in över spelvärlden på allvar med #Valves båda #Left 4 Dead, och vågen av infekterade har efter det bara ökat i styrka. Tvåårsjubilerande #Dayz är det stora namnet numera, men med det ganska likartade mmo-projektet #H1Z1 försöker #Zony... förlåt, Sony detronisera zombiekungen.

En en och en halv minut lång gameplay-späckad film finns att tillgå på ny-gammelmediet Youtube, medan mer moderna surfare hittar tolv timmar med oredigerat gameplay, utvecklarsnack och splash screens i repriserade liveströmmar från i går på Twitch.

H1Z1 släpps till pc och Playstation 4, om tidsplanen håller innan årets slut. Dayz finns dels som gratis-mod till #Arma II, dels som fristående early access-spel som handlas via Steam. Fullversionen väntas inte bli klar förrän tidigast 2015.

Tror H1Z1 kommer att bli en hit! Livestreamen igår var ju magisk man fick verkligen bakgrunden till spelet och en riktig historia! Kändes som om jag var i H1Z1 världen när jag satt och lyssnade! :). Vad tyckte ni? För er som inte är haters bli medlem... 16/05 Om du känner för att tala sanning så gör det i form av feedback. det är det alpha-testing är till för. http://feedback.dayzgame.com/my_view_page.php 01/05 Ja? Brandyxan har tidigare dödat dem med ett slag varje gång (åtminstone om den är i bra skick antar jag, jag vet inte om det påverkar, vedyxan tar fler än ett slag, andra vapen ännu mer), nu gör den inte det längre. Jag "skyddar" inte DayZ, påpekar bar... 01/05 Jaså har dom blivit tåligare? Dom har alltid tålt 2 slag av mig med yxa om jag inte träffat direkt i skallen då har dom dött på en gång. Att dom tål mer var ju rent bullcrap, så intressant hur mycket folk skyddar dayz för vi andra talar sanning om det. 01/05 Spelet är ju inte färdigt än. 30/04 Med risk för att låta bitter, så känns DayZ's uppdateringar utav innehåll lite såhär http://www.ampodcastnetwork.com/wp-content/uploads/2014/03/still-waiting.jpg 30/04 DayZ kommer ju ha betydligt fler såna inslag i framtiden, redan nu har zombierna gjorts tåligare etc. och längre fram kommer sjukdom och grejer implementeras, så överlevnad kommer bli en stor del av det, det är ju trots allt alpha. 30/04 Jag vill gilla DayZ men förstår inte heller grejjen med spelet. Det ska vara ett överlevnads spel, men enda man överlever "mot" är andra spelare. Springa och hitta ett vapen sen skjuta mot andra spelare. Varför zombies ens finns med i spelet förstår jag... 30/04 DayZ fanboysen sitter och gnäller ser jag, intressant hur ni gnäller på ett spel som inte ens är släppt ännu. Dom hinner nog fixa animationerna m.m innan släppet. Vilket zombiesurvival spel som helst skulle klara sig bättre än vad DayZ skulle göra. DayZ... 30/04 Skräp 30/04
Skicka en rättelse