Få mmo-spel lanseras utan några som helst problem och #The Elder Scrolls Online är inte något undantag. Några bekymmer av den mer besvärliga sorten hamnar i kategorin "fiffel och båg" där fuskare förstör ekonomin. De som äventyrar i det uppkopplade Tamriel vet även att guldförsäljarna har en stark närvaro i världen – något som #Zenimax Online Studios försöker råda bot på.

De lite tuffare fienderna i världen, de med extra trevlig loot, har fått särskilda timers så att bots inte ska kunna fylla fickorna med godsaker lika enkelt. Zenimax jagar också guldförsäljare och fuskare manuellt och bannar dessa när de upptäcks med fingrarna i kakburken.

Patchen innehåller även andra förbättringar i form av buggdödande och allmän polering. Läs allt i sin helhet på det officiella forumet.

Det tar ungefär 5-6 minuter innan man kan döda en boss eller fienden som droppar lite bättre loot igen. Hade hellre sett att man drog ut på spawntiden istället för nu är det riktigt jobbigt att farma till sig bra gear. Man är mer beroende av crafting... 01/05 Nej, men det ger en indikation på att deras recension är en minoritetsuppfatting och en avvikelse. Som jag tydligt skrev får dem recensera som de vill men, och inte bara på grund av det avvikande betyget, tycker jag att dem gjort ett dåligt jobb. Spelet... 01/05 Tack för tipset Runzie, du har helt rätt. Uppdaterar nyheten! 01/05 Hehe förklarade varför det stod ca 30-40 pers runt en boss (lite ny på detta) ... misstänkte det iofs men dom gjorde det galet svårt för mig att gå vidare. Efter den senaste uppdateringen var det totalt ospelbart förut i dag pga otrolig lagg bland annat... 01/05 Dåligt ordval på mig sida men 5/5 är ett grymt spel och 4/5 är värdigt köp i min bok. Man ska va kräsen på vad man spenderar sin fritid på! 30/04 När det finns quest längre fram i spelet som är trasiga som gör att det inte går att spela vidare, så förtjänar det lågt betyg. https://www.youtube.com/embed/_LvI11jv1KQ 30/04 Säger du att ett betyg är bättre när det är mer likt andras betyg? Sen vet jag inte hur mycket bugg det är med quest phasing, som tydligen gör det otroligt svårt att spela med andra, gemensamma mobs som tvingar folk att stå och köa med andra i och utanf... 30/04 http://www.ongoingsupport.org.uk/IMAGES/FEAR%20SMALL.gif 30/04 Problemet är ju då att han säger en sak i recensionen och tycker en annan. För recensionen ger intrycket av att spelet är skit toppat med ett 5/10 "painfully average". Lite som FZ.se gjorde i deras recension. Det känns väldigt hårt för ett spel som man... 30/04 Jag testade precis att skicka meddelande i spelet och det fungerade utan problem. Så innehållet i artikeln borde nog justeras. 30/04
Skicka en rättelse