I slutet av månaden är det återigen dags att kasta bananskal och slira genom snäva kurvor med Luigi, Donkey Kong och alla de andra välbekanta figurerna i #Mario Kart 8. #Nintendo vill förstås visa upp spelet för allmänheten och gör så med en 36 minuter lång Nintendo Direct som ni ser nedanför. Det är ett lite annorlunda upplägg mot vad vi är vana vid, med en hel del humor och tillbakablickar till tidigare delar i serien. Vi får bland annat lära oss mer om antigravitationssystemet, onlinefunktioner och vilka de sista karaktärerna är.

I klippet avslöjas ett erbjudande för Club Nintendo-medlemmar, där de som registrerar produkten inom en månad från lanseringen får ett fullprisspel som gratis nedladdning. Här i Sverige finns inte Club Nintendo så erbjudandet gäller förmodligen inte oss. FZ har kontaktat Bergsala och uppdaterar nyheten när vi får veta mer.

Tack till Puscifer för detta #nyhetstips!
Vi får hoppas att det även gäller Wii U. Bör ju fungera på samma sätt. Man registrerar köpet av Mario Kart och får en kod för valfritt spel. Jag har registrerat några köp på brittiska Club Nintendo utan problem, så jag hoppas verkligen att det kommer... 01/05 Min vän hade ett europeiskt 3DS och han lyckades ladda ner Mario 3D Land gratis när de gav bort det. Vet inte hur det funkar med Wii U. 01/05 Jo, jag har också läst det - hela den meningen. Önskar det kunde vara en mer ingående förklaring, om den ekonomiska förlusten var katastrofal eller inte 01/05 Så här ser läget ut i Europa. http://www.nintendo.co.uk/Campaigns/Mario-Kart-8-Bonus-Game-Promotion/Mario-Kart-8-Bonus-Game-Promotion-879238.html Någon som vet i fall vi kommer kunna registrera och få ett gratis spel? Fysiska produkter kräver en brittis... 01/05 Jag har läst att det beror på att man inte tjänade något på att ha Club Nintendo i Sverige. 01/05 Lätt taggad, men jag har inga pengar för en Wii U Mario Kart Bundle... fast jag vet att jag hade skrapat fram något ändå om Club Nintendo-erbjudandet hade gällt i Sverige också... Alltså, varför existerar det inte i Sverige igen? Varför vill inte Bergsa... 01/05 Även om karaktärsalternativen är i det tråkigaste laget har jag haft turen att få spela hela tre av mina favoritkaraktärer; Lakitu, Shy Guy och Yoshi. :D Jag saknar dock Diddy Kong. 01/05 Tack att ni har frågat Bergsala, många har gjort det på deras Facebook utan att ha fått svar. Man kanske ska skaffa ett UK konto så man kan ta del av det här. Eller åtminstone börja köpa spelen från Amazon UK/DE. Varför stödja Bergsala när de inte stödj... 01/05 Samma, även fast jag tycker karaktärsgalleriet är i tråkigaste laget. Hoppas på hemliga unlocks, framförallt Birdo och Diddy Kong! 01/05 Jag är så sjukt taggad! 01/05
Skicka en rättelse