#Landmark hette tidigare Everquest Landmark och går ut på att utforska en värld och bygga fantastiska saker. Inte helt olikt #Minecraft med en fantasy-twist. Spelet befinner sig i stängd beta som man kan betala 130 kronor för att testa, och fram till den 7 maj pågår en intressant tävling.

Det finns hubbar i världen, där spelare samlas för att bland annat skapa material. Dessa platser ska framöver fyllas med mer nyttiga prylar och estetiska landmärken. Tävlingen går ut på att bygga fina saker som får chansen att hamna i städerna permanent, under hela spelets livslängd. Läs mer om tävlingsreglerna på det officiella forumet.

Jag testade i 2 timmar, sen var jag fast. Jag har aldrig spelat minecraft, men en hel del Ultima Online där man kunde bygga en del galna saker, och jag känner att det här spelet kommer ta många timmar av mitt liv i framtiden:) Kul är att man kan bygga... 06/06 Nej, du förstår inte rätt. Landmark är visserligen i grunden ett utveckligsverktyg som används till EQ Next men det är ett spel i sig själv med ett eget koncept. Enklast beskrivs det som en avancerad minecraft-klon, det kommer att finnas vapen, monster... 05/05 Betala för en beta, nu har det fan gått för långt! 05/05 Jao, det finns de som skulle tycka det är kul när andra spelare kollar och uppskattar det som dom gör. Som t ex moddare som lägger upp sina alster gratis. Sedan så är det ett bra sätt att promota sig själv om man är designer/utvecklare och vill visa upp... 05/05 Det kommer ju ge en väldigt bra reklam för dig om du har ett monument som finns permanent i spelet vid hubbar som de flesta spelare passerar. Förutom äran så är nog det den största anledningen 04/05 Var inte tanken att du i princip skulle kunna sälja saker du själv bygger i någon sorts store i riktiga spelet sen? Varför skulle man då vilja tävla bort det man bygger helt gratis? 04/05 Det är F2P när det har släppts. Om du vill bums spela i betan så kan du betala för att göra det, eller välja apply for beta på deras sida. 04/05 Så om jag förstår det här rätt... Man betalar 130:- för att SOE ska få saker att lägga in i EQ:Next? Och även om man "Vinner" så får man inte något för det annat än äran och lite voxlar... Jag tror SOE har gjort tagit nästa steg i pay-to-play här. Bästa... 04/05 Landmark (Ej att förväxla med EQ Next) är inte begränsat till fantasy utan har även kläder mm. med scifi-tema. Du väljer själv genre eftersom det är du som är arkitekt. Jag har spelat ett tag nu och gillar det väldigt mycket trots att många features for... 04/05 Detta ser riktigt intressant ut. 04/05
Skicka en rättelse