I helgen anordnade #CCP Games ett kalas för alla fans av deras EVE-spel. Bland annat utannonserades #Project Legion, en ny shooter av free-to-play-modell. Nu har den isländska studion släppt en film, vilken inte visar något nytt, men som är förbaskat maffig och den kommer garanterat få armhåren att resa sig på alla fans.

Just nu är det tre spel som samexisterar i EVE-universumet. Grunden för det hela är rymdrollspelet #EVE Online, senare anslöt sig multiplayer-shootern #Dust 514 och på väg är rymdsimulatorn #EVE: Valkyrie. Sistnämnda släpps även med stöd för VR-glasögonen Oculus Rift och Project Morpheus.

Eve är helt klart det största och bästa "sandlådespelet" hittills. Har 3 chars som jag kört i drygt 8 år nu. Finns inget annat spel som står sig i långa loppet för min del. Känslan när man sitter där med sina 200 polare vid en gate och Fleetcommandern... 06/05 Önskar att jag hade energi att ta upp Eve igen, spelade i närmare sju år men sen tog min energi att fortsätta slut. När jag till slut nådde toppen och uppfyllde alla mina mål så hade jag inget att se fram emot. Det tog som sagt närmare sju år så om man... 06/05 All dat salvage in the end ;) Kanske dags att faktiskt spela och inte bara träna gubben. 06/05 Jag håller med, EVE går utmärkt att spela som casual. Återigen så handlar det om vad man har för mål med spelet. Jag själv casualspelade EVE den sista tiden som station trader / explorer och drog in ca 5 miljarder ISK i månaden. För de som inte känner... 05/05 Är väl inte helt sant, senaste accountet jag spelade på så casual spelade jag. Lyckades ändå få ihop tillräckligt mycket pengar för att att köpa plex och samtidigt ha råd att flyga de lite tyngre sakerna. Tror problemet är att många siktar på att nå top... 05/05 Maffigt, men den lilla infanteri striden på 2:50 såg ju extremt budget ut. 05/05 Ni kanske ska länka till CCP:s egna HD video istället för en video som är upplagd i 360p... https://www.youtube.com/watch?v=yFTUazuGdTw 05/05 Äh, skaffade trial nu för att testa :) . Någon som vet hur det är med starter pack, kan man skaffa det till sin gubbe efter trial eller måste man skaffa det istället för trial? 05/05 Har 3 chars liggande med jag vet inte hur mycket grejor som man samlat på sig. Kände att kostnaden vs spelglädjen var för hög gentemot hur mycket tid man var tvungen att lägga ner för att bli något. Eve är det bästa MMO som jag nånsin spelat men dess... 05/05 Nä, det är lite synd med deras skillsystem.. Jag började köra när det släpptes och hade jävligt kul ett par år. Men inget slog dom första veckorna, kanske månaderna i spelet då man precis kom in i spelet. Har la gubben kvar med X antal Bill Isk, men den... 05/05
Skicka en rättelse