Alla får tio dagar på sig att undersöka Carbines mmo-satsning innan releasen nästa månad.

Efter fler slutna betor än någon riktigt kan räkna till bjuder #Wildstar på ännu en möjlighet till provkörning innan releasen nästa månad. På torsdag lanseras en öppen betaversion, vilket betyder att alla som vill kan ta en titt på #Carbine Studios lovande mmo-spel.

Portarna till den öppna Wildstar-betan står öppna mellan den 8 och 18 maj (vi har inga klockslag än), vilket innebär avsevärt mer tid att levla på än under de avverkade slutna betahelgerna. Leveltaket ligger på 30, för den som har ambitionen att nå så långt.

En handfull utvecklare finns tillgängliga när spelet streamas på Twitch. Detta dels på lanseringsdagen klockan 20 svensk tid, dels samma tid dagen därpå. Utvecklarna kommer förklara varför Wildstar är det mmo du ska satsa på, och du får spetsa öron och ögon för att klura ut om det finns täckning för pratet. Det hela sänds på www.twitch.tv/wildstar.

Wildstar släpps den 3 juni. Hur tror du det går för spelet?

Håller med om att spelet är dåligt optimerat men de har en månad på sig att fixa det. Sen märkte jag på förrförra weekend att ingame Vsync är boven i dramat. Jag stängde av skiten och tvingade på det i NVCPL istället vilket gjorde underverk. Visst, i... 07/05 Härligt! Hinner man testa lite fler klasser tills release :) 07/05 Vissa saker är bra (PvE i form av dungeons/raider, Arena och crafting) medan vissa pvp-lägen och lvlingprocessen är (eller iaf var i vintras) bara ok. 8/10 sammantaget då de bra bitarna också är riktigt jäkla bra. Wildstar har lite samma "problem" som... 07/05 Liten film som förklarar abilitys och hur de ändras när du levlar. Tror detta gör att man kommer se många olika setups även om man har samma förmågor. http://goo.gl/jKCCtA 07/05 Något jag störde mig enormt på var kontrollerna, med ett sådant fokus på action och rörelse så fattade jag inte hur dom tänkt med att ha alla skills bindade på 1-10, istället för att använda något mer passande så som mouse 1, q, e osv... Som tur var gic... 07/05 Var sönder hypad på detta spel men det har helt avtagit sedan dess då jag väntat så pass länge, samt att jag spelet ett par ggr då jag fått chansen. Spelet kommer bli rätt populärt tror jag men det är "Telegraphs" systemet som jag ogillar en hel del då... 07/05 Woooo, här ska liras :D. Bara gjort om chars på beta weekends, men nu när det är 10 dar och lvl 30 kan man ju kanske köra upp den jag hade i helgen! Fixa cowboy hatten och pew pew pew... Blir en pre-order om det känns bra även förbi lvl 20, än så länge... 07/05 kommit till lvl 22 kan säga det blir mycket bättre med lvlarna, ger spelet 8/10 finns en del saker som behövs fixas men klart en av dom best mmo på väldigt länge som jag gillar. 07/05 Jag måste ge det en 9:a eftersom spelet har allt att ge vi har sökt efter i flera år sedan vanilla WoW. om Carbine spelar sina kort rätt så kommer Wildstar bli det största MMO:t på länge men allt ligger i Carbines händer just nu. endel gillar det inte... 07/05 Frågan är vad du letar efter. En wowkiller? Kommer inte hända fören blizzard stänger ner wow. Om du är ute efter ett "nytt" wow. ja. Detta är den bästa chansningen skulle jag nog säga. Beror vilket typ av MMO du spelat och gillat. 07/05
Skicka en rättelse