Hakkorset är en laddad symbol och det är inte heller särskilt förvånande att Tyskland känner extra förakt för den del av landets historia när hakkorsflaggorna vajade överallt. Enligt tysk lag är dessa symboler förbjudna och det enda undantag är i filmens värld. Därför kommer PC-versionen av #Wolfenstein: The New Order censureras en aning i landet.

För dig som tycker det är viktigt med den extra nivå av ondska hakkorset tillför, kan vi meddela att här i Sverige förblir spelet orört. Tyskarna behöver inte heller de se sig blåsta på något våldskonfetti, utan det är endast naziregimens symboler som blir utbytta mot något annat.

Förra veckan publicerades systemkraven för #Wolfenstein: The New Order, något som inte fick kommentatörerna att springa till närmaste datorbutik för att plocka på sig nya kort och processorer. Istället var det kravet på 50gb hårdiskutrymme som fick våra SSD-älskande medlemmar att bli lite oroade.

Inlägg innehållande tråkig attityd och personangrepp raderade. Skärpning! 14/05 vilket är precis vad jag har, inklusive källor som går emot åldrade källor som visats felaktiga såkallade "allmän kunskap" Du kunde lika gärna suttit och tjatat om flogiston, den gamla pre 91 uppskattningen är irrelevant. 09/05 Det är precis så Conquest och Solzhenitsyn tagit fram sina helt absurda siffror som ni citerar utan att veta om det. Faktum är att Conquest tvingades erkänna att han överdrivit när arkiven öppnats, men det är fortfarande framförallt hans gamla siffror... 09/05 Tycker inte om cencur, men när det gäller denna varelse instämmer jag. Jag har nog aldrig sett en så vedervärdig dessinformation som presenteras som sanning. Denna varelse är farlig, speciellt som han finns på ett forum där stor del är unga människor... 09/05 Så fungerar det inte, som du mycket väl vet. Det är DU som kommer med de mest horribla och infantila påståenden och presenterar dessa som "sanning" Jag gjorde mer än behövdes och länkade forskare, som du presenterar som "populärvetenskap" trots att dess... 09/05 försöker ta över världen, censurerar spel =) 09/05 oklart. Tänk om dem häver censuren tror det skulle bli ett jävla liv då. "it's happening again!" börjar med en cigg va. Haha. Sen har ju Tyskland en tendens att starta krig så kanske bäst det är så här för så fort dem får chansen ja du jävlar rustas Ruh... 09/05 Som Fl3xus är inne på redan; genom att vara det enda(?) landet som censurerar detta får de väl snarare mer uppmärksamhet än tvärtom? 08/05 Att censurera gör mer skada än nytta, sjukt att dagens Tyskland skall fortfarande stå som någon syndabok för andra världskriget. Och känna evig skuld, Tyskland var inte ensamt om att bygga upp sin industri så snabbt bl a de fick hjälp utifrån. Att förbj... 08/05 Allmän kunskap det mest ovetenskapliga jag kan tänka mig, universella sanningar som man bara kommer överens om, jag kan garantera dig att det inte har något med intelligens och göra när jag säger att "allmän kunskap" är irrationell. 08/05
Skicka en rättelse