Epic lyfter locket till ett nytt Unreal Tournament – se det live.

Unreal Tournament gör comeback. Det står klart sen förra veckan, och i kväll får vi veta i vilken form. Klockan 20 drar #Epic igång sändningen på Twitch och förhoppningsvis rätar det ut frågetecknen. Blir det en fullskalig #femte Unreal Tournament-del, eller tar Epic andra vägar när de skakar liv i onlineshootern efter sju års dvala?

Twitch-sändningen lär ge svar, och förutom Unreal Tournament-nyheter blir det diskussioner kring Unreal Engine 4 och virtual reality (både Oculus Rift och #Sonys vr-satsning till PS4, Project Morpheus). Avslutningsvis ges möjlighet att ställa frågor till utvecklarna.

Unreal Tournament, UT 2003, UT 2004 och Unreal Tournament III.

Sändningen börjar klockan 20.00 i Twitch-kanalen Unrealengine, och du kan se den direkt här på FZ.

#Unreal Tournament släpptes sent 1999 och var, liksom jämngamla #Quake III: Arena, en ypperlig onlineshooter. Den har fått tre uppfäljare: #Unreal Tournament 2003, #Unreal Tournament 2004 och (märkligt döpta) [g="#unreal-tournament-iii|"Unreal Tournament III". Den sistnämnda släpptes hösten 2007, och om Epic väljer att gå på samma spår med nya Unreal Tournament blir det högintressant att se hur det klarat tidens tand.

Vi är alla olika. Infonly verkar vara din grej men då har man ju cod o annat till det. Fordon var aldrig super eller en stor grej i UT 04 de var bra balancerade till spelet. I mitt tycke 09/05 Jomenvisst, men ändå ett sätt att dra in pengar på. Få så många som möjligt att dra igång projekt. Vet inte om t ex vanliga moddare behöver licens eller inte. Nu kan dom iofs betala en gång och säga upp subscription, men ändå. 08/05 Det där är för utvecklare som vill använda motorn. 08/05 Kanske jag som blandade ihop dom nu när ja tänker efter, Tror jag bara va ett stort fan av 99 an faktiskt. Sen när det blev fordon så gick jag över till Bf2 om jag minns rätt eller om d va bf1942 då. Testade dock 2004 vet ja (hur skulle ja annars veta... 08/05 Vad har du emot fordon de störde aldrig i UT 04. 08/05 Tack för snabba svar grabbs : ) Håller med Jooster att va det låter som så kommer jag sova gott likaså. Ett tight samarbete med communityn som är otroligt start vad jag vill minnas. Men kan ha tok fel då ja inte kollat på ett bra tag. Men eftersom många... 08/05 Det pratas för mycket om konsolpad i avsnittet så vi PC nerdar får inget att ta till oss bara konsol. Aldrig kommer jag spela detta med en gamepad. Bryr mig inte hur många konsoler det finns i världen det ska vara mus och tangentbord på en pc. Men bryr... 08/05 Spelet blir gratis. Inte free 2 play, utan gratis. Det kommer till Windows, Mac och Linux, inte till någon konsol. De påbörjar spelet idag typ, och tanken är, enligt dem, att allt jobb ska ske tillsammans med communityn via forumen. Så vi vet ingenting... 08/05 Här har du. http://www.twitch.tv/unrealengine/b/526988150 Inga bilder, bara snack verkar det som. 08/05 Fan jag verkade missa hela skiten, Nu snackar dom bara om UE4 å saker, Kan någon sammanfatta va dom sa om UT o visade dom några bilder? Är det ps4 / X1 också elr PC bara? Hur är det med gameplay är det som det senaste som jag hatade, Va fan kom hopp sko... 08/05
Skicka en rättelse