The High Life-uppdateringen ger dig nya bilar, bostäder och jobb.

Från #Rockstar kommer besked om att man nästa vecka skänker nytt innehåll till onlinedelen av #Grand Theft Auto V. Bakom namnet GTA Online: The High Life gömmer sig nya funktioner, fordon och vapen, och allting blir ditt utan att det kostar dig mer än lite bandbredd och lagringsutrymme.

947090

Smog-chiq vy.

Går vi in på detaljer innehåller uppdateringen nya, lyxiga bostäder, möjlighet att ha flera ägodelar och äga två bostäder i olika områden, fyra nya fordon (tre bilar och en mc) och ett nytt gevär (Bullpup). Fordonen kan testas i säker miljö där krockar är borttagna, och för den som är sugen att kavla upp ärmarna blir det 15 nya jobb att testa.

High Life-uppdateringen släpps på tisdag och hämtas automatiskt till båda konsolerna.

Och nej, vi har inte hört något om GTA V till pc, PS4 eller Xbox One.

Fixa buggarna istället var är poliserna i spelet när man kör runt. finns knappt några poliser som kör runt och patrullerar... fixa buggen så inte samma bilar spawnar överallt.. 09/05 Det går i och för sig att stänga av auto-aim och på så sätt hamna i lobbys med enbart folk som inte har det påslaget. Personligen tycker jag att det är för klumpigt, men folk i dessa lobbys tenderar att vara mognare än genomsnittet. 09/05 Mitt i alla klagomål vill jag addera detta: Är det bara jag som tycker "shootingen" är svintrist? Man pumpar ju bara på aim-knappen tills den låser och sen köttar man på. Det är ju hur trist som helst. Hur kan det ha gått igenom testingen? Kan någon för... 09/05 Hur mycket variation det än finns i början slutar det ändå med att man nöter de uppdrag som betalar mest. Jag tyckte det blev repetitivt och tråkigt på tok för fort, och om jag vill göra samma sak om och om igen för låg payoff hoppar jag hellre av skola... 08/05 [quote=Pjotor] De har funnits sedan början. Genom att dela ut minimala belöningar från uppdragen har Rockstar gjort så att spelarna ska köpa mer pengar med hjälp av mikrotransaktioner. Rena rånet! Man kan inte kalla det rån då du aldrig behöver köpa val... 08/05 I vår. Så om man räknar med att Rockstars vår räcker till November så får vi räkna med ännu mera väntan. 08/05 Ge mig mer singelplayer innehåll för helvete, multiplayer suger. 08/05 yes, jag håller med dig om att det blir trist i längden. Du har helt rätt att det blir roligare att spela med vänner en själv. 08/05 yes, jag håller med dig om att det blir trist i längden. Du har helt rätt att det blir roligare att spela med vänner en själv. 08/05 Låter som att du behöver ett gäng roliga polare att spela online delen med? Roligast är ju om man bara leker, tramsar å hittar på sjuka saker. :) Att spela online delen bara för stt grinda å levla blir ju bara trist i längden. 08/05
Skicka en rättelse