Dead Island-skaparnas nästa zombieapokalyps flyttas till nästa år.

Du som tänkt låta #Dying Light lysa upp höstmörkret får tänka om. #Techlands blandning av zombiekatastrof och parkourskuttande får ge dig till tåls tills frebruari nästa år.

Som förklaring anges en obrytbar vilja att säkra enastående kvalitet och mer innovation än någon kan räkna till. Eller, med superlativen bortstädade – man behöver mer tid på sig för att göra open world-spelet så bra som man vill. Mer info om Dying Light utlovas på E3-mässan i juni.

Med så mycket gameplay walkthrough etc.. kändes det ju som det var nästan klart.. ingen liten försening heller. Mycket besviken!!.. vissa PS4 ägare som jag undrar säkert varför man skaffade en konsol som får stå o damma till nästa år.. 11/05 Risken med förseningar när det gäller spel är att dom har en förmåga av att smaka som en flaska mjölk som har passerat sitt bäst före datum. 09/05 Hoppas jag också men det farliga med ett allt för avancerat system är att man tröttnar på samma moment gång på gång. 09/05 Tror det beror en hel del på Kicstarter och liknande siter. Tror även det beror på att allt fler börjar bli väldigt "kräsna" med vad de köper då de redan äger många spel som de inte spelat. Själv har jag mer spel än jag kommer kunna spela under min livs... 09/05 Jag klagar inte. Vare sig det talar sanning eller inte så får de lägga mer tid på spelet och det är väl aldrig dåligt :) 09/05 2014 året då alla tillverkare inser att de bör skjuta på releasen av sina spel till 2015 :-) 09/05 Jag är inte så säker på det, faktiskt. Däremot verkar såna här genomarbetade förklaringar, där man försäkrar på heder och samvete att man gör allt för att ge spelarna den upplevelse de vill ha, bli vanligare. 09/05 Förseningar som den här tycks bli allt vanligare, vilket tycks betyda två saker: 1: att spelåroducenter på senare år haft en väldigt positiv syn på hur mycket tid ett spel behöver för att utvecklas och 2: att de nu förstått efter flertalet katastrofala... 09/05 Gudarna ska veta att om det är en utvecklare som ALDRIG har putsat sitt spel nära nog vid release så är det Techland. Kanske även så med denna fördröjning. Så låt det dröja, i hopp om att de fått in lite nytt folk på sitt QA department! 09/05 Trist, men vad gör man? 09/05
Skicka en rättelse