Det fristående tillägget flyttar kriget västerut, premiär kring midsommar.

Nästan på dagen ett år efter #Company of Heroes 2-premiären kommer en fristående multiplayer-expansion vid namn #Company of Heroes 2: The Western Front Armies. Den 24 juni drar krigandet vidare till västfronten, och därmed introduceras truppslag från USA:s stridskrafter och Tysklands västligare militära delar.

Åtta nya multiplayerkartor står på menyn, liksom ett progression-system som pressreleasen säger ska ge spelet nytt innehåll och spelarna möjlighet att gå djupare in i dess taktiska och strategiska delar.

Priset för en digital nedladdning landar på ungefär 200 kronor, men den som vill kan också köpa varje armé separat.

Balansen är god men folk kommer ändå för evigt klaga på obalans och OP-units snabbare än att fundera på counters i spel där lagen har olika units. Man går exempelvis inte i närstrid med sin ryssingenjör mot en tyskingenjör. Det må man förstå. Om 1v1 är... 12/05 Tror han menade att 3v3 och 4v4 är knappast competative vilket det inte är. Det är nästintil omöjligt att balansera alla units för stora teamgames och samtidigt ha samma units användbara i 1vs1. Dessutom SU-85 är knappast OP. 12/05 2:an tappade allt det som gjorde 1:an roligt. Peter Qumsieh, idioten som är ansvarig för balansen har sagt att 2v2, 3v3 och 4v4 är bara för "skojs skull" och behöver inte balanseras. Skojs skull? Är inte alla spel, även 1v1 spel för "skojs skull"? För... 11/05 Jag håller verkligen med. Balanseringen är vekligen finfin nu. Bästa rts utan snack nu. 11/05 Det här kommer bli king! CoH2 har sakta men säkert blivit bättre för varje patch. Och nu har det gått om 1'an. Och denna expansion är väl tajmad också. 11/05 Jag håller med dig helt och fullt. 10/05 ¨ Helt rätt! Spelet känns betydligt bättre nu och riktigt kul är det :) Som tidigare skribenter sagt - ös på med fler armeer! 10/05 spelet sög ju hårt. 10/05 Gött att panga på annat än ryssar! 09/05 Sen vill jag ännu säga om ni som redan har coh2 men inte spelat på ett tag rekommenderar jag er att prova det på nytt, sen mars-april kom det ganska stor overhaul till combat så early game känns mer som coh1. Dvs ett längre early game där cover faktiskt... 09/05
Skicka en rättelse