I år fyllde Eve Fanfest 10 år, vilket firades med att #CCP upprättade ett fem meter högt monument i Reykjavik. Alla spelare som hade en aktiv #Eve Online-prenumeration den 1 mars fick namnet på sin main-karaktär etsad i stenstatyn. Det dröjde dock inte ens en vecka förrän ett gäng sura spelare vandaliserade statyn genom att rista in en Goonswarm-logo och rispa bort namnet på en annan spelare.

CCP har hittat vandalerna och smällt till dem med den allsmäktiga bannhammaren. Livstid lyder domen för tre av spelarna, medan den fjärde kommer undan med 6 månaders avstängning. De fyra är inte heller välkomna på några framtida fanfest-evenemang.

Källa: CPP

Din tidigare retorik är fortfarande förkastlig, och ännu konstigare. Du sitter och hackar på att alla ska ha en diagnos "vilket dom flesta inte har", och nu berättar du att du själv har en. :S Förstår faktiskt inte vad du får ut av en sådan syn på männi... 14/05 Ja, det har jag, jag har nämligen bipolärt syndrom (http://sv.wikipedia.org/wiki/Bipol%C3%A4r_sjukdom) så nog fan vet jag vad en depression är, och hur det är att jobba när man mår så dåligt att man spyr på morgonen för att det känns så fel att ens kliv... 14/05 Jaså? Gissa igen, jag har nämligen bipolärt syndrom (http://sv.wikipedia.org/wiki/Bipol%C3%A4r_sjukdom) som kännetecknas av perioder av omväxlande djup depression och eufori. 14/05 Helt rätt. Ner med Goonswarm. 12/05 Vilken tankevurpa dessa idioter gjorde, undra om de ångrar sig så här i efterhand :-) 12/05 KÄNNBARA KONSEKVENSER:up: 11/05 Lite fel i artikeln här...... Goonswarm ristade inte in sin logga utan var ett vanligt klistermärke. 11/05 Ingen trevlig sak att göra mot andra men generellt inte olagligt (se nedan). Sen är det enorm skillnad på uppmaning och uppmaning. Att spela hänga gubbe är grovt draget en "uppmaning till självmord". Om du gankar mig och skryter om det varav jag svarar... 11/05 Jag vet inte vad du har för utbildningsnivå men läskunnig bör du vara vid det här laget. Hans åsikt var att ifall man påverkas av sådana löst hängande uppmaningar kanske det är "lika bra" att man avslutar sin existens. Inte att det är bra att uppmana... 11/05 "Doc Fury wrote: What steps has CCP taken to prevent future abuse/vandalism of the monument?" - "Sniper." LMAO 11/05
Skicka en rättelse