Efter åtskilliga stängda beta-perioder har #Carbine Studios öppnat upp #Wildstar för alla som vill smygkika på science fiction-världen. Har du inte gjort det än är det den officiella hemsidan som gäller för registrering och nedladdning av klienten. Och nu när alla kan testa spelet kan vi börja reflektera över de viktiga frågorna som behöver ställas.

Vad tycker ni om den skojfriska grafiska stilen? Är den actionfyllda mekaniken tillräckligt tajt, och kan man lansera ett framgångsrikt mmo-spel med månadsavgift 2014? Är husbygge en så efterlängtad möjlighet som Carbine vill få oss att tro? Ser ni fram emot räder med 40 personer?

Och så den största frågan av dem alla: är Wildstar nästa stora mmo-hit?

Varför spelar de då? 14/05 Det som är grejen med svenskar är att dom klagar på spel som Wildstar grafiken osv. men sedan så spelar dom spel som WoW, team fortress, borderlands etc. hur går det ihop egenterligen? 14/05 Från vad jag har sett så skulle majoriteten av spelare inte hålla med dig. 14/05 Tur att WildStar är kul från början då. :) 13/05 Tyckte själv att ESO hade fruktansvärt dålig questing. Min åsikt kan dock vara påverkad av hur dåligt själva spelet är. 13/05 Elder Scrolls Online har skitbra questing så visst går det att gör levlandet till något kul och inte bara någon sorts time-drain tills du kan spela endgame. 13/05 Jag är solklart hooked på Wildstar. Sedan hur stort det kommer bli får väl framtiden utvisa. Jag är dock rätt övertygad om att det inte blir någon "WoW dödare". Jag hoppas inte det heller. Konkurrens är bra för marknaden. Har dock enormt svårt för folk... 13/05 Först tyckte jag inte om spelet alls och det var huvudsakligen den löjliga grafiken som jag störde mig på. Efter att ha gett spelet en andra chans och kört en hel del battlegrounds, det första adventure och dungeon så måste jag säga att det är riktigt... 13/05 Vilka delar tänker du på då? Har du någon screenshot som visar vad du menar? 13/05 vådå spelet blir roligt förns vid endgame? okej levlandet är väl ändå lite "lame" i spelet men vart är det roligt att levla i något annat MMO på marknaden om vi tittar på spel som GW2, WoW osv. det roligaste med MMO spel är väl ändå när du börjat spela... 13/05
Skicka en rättelse