Det japanska rollspelet #Final Fantasy III släpptes ursprungligen till NES, och fick en Nintendo DS-konvertering för sju år sedan. Den versionen innehåller bland annat omgjord 3D-grafik och några fler scener som nu även kommer till PC via Steam.

Spelet ska optimeras för PC och förbättrad grafik utlovas. Det kommer även finnas samlarkort och achievements för den som gillar det. För att kunna köra spelet behöver du minst en Pentium 4-processor med 2.4GHZ, 2GB ram och 800mb utrymme på hårddisken. Håll utkik på Steam-sidan för spelet där pris och datum lär dyka upp framöver.

Tack till dpmmore för detta #nyhetstips!
Om man vill lira internet till det så vill den bara ha wep uppkoppling vilket är frustrerande samt attt nintendo stänger ned internet delen till ds och wii snart så om du vill klara dig utan en extra klass som är nice så kan du skaffa spelet för det är... 15/05 Du skrev 400 ord som ungefär beskrev det jag sa i en mening.... 13/05 Nä, egentligen är det inte så jättestor skillnad, och egentligen går det att jämföra, i alla fall rent hårdvarumässigt. Skillnaden är sättet mjukvaran kodas och körs på. På GBA eller DS kodar man i princip bare metal direkt mot hårdvaran. Spelet är det... 13/05 En DS är väldigt mycket olik en PC, så det går inte att jämföra. 13/05 Förvisso, men även det är rejält mycket snabbare än vad som sitter i en DS. 13/05 Kul, äger det redan dock. Jag har suttit och väntat på FFIX till Steam hela tiden, men jag har fått höra att Square Enix inte har kvar allt material till FFIX så det kommer aldrig ske. :( 12/05 Musiken ur FF10 är definitivt peaken överlag. Efter det så kommer FF7 och FF8 skulle jag säga. Det var liksom ikoniskt som fan, "Oh shit, nu kom den låten [One-Winged Angel] igång, nu kommer skit gå åt helvete!", haha. Håller för övrigt med om att FF12... 12/05 Du har rätt i att musiken och stämningen gör spelen. Jag gillar OST till FF10 extremt mycket, To Zanarkand är ett fantastiskt pianostycke. Resten av soundtracket är också brilliant, ramar in spelet väldigt fint. Det är därför jag även gillar det något... 12/05 1an och framför allt 2an är helt bedrövliga att försöka klara av idag om en inte är riktigt inbiten. Kommer ihåg när jag köpte de två till mitt gameboy för många år sedan för att det var final fantasy liksom, men i tvåan tog det bara 30 minuter innan... 12/05 Håller helt med, och 4an är det spelet som cementerade mycket av vad FF blev som spelserie. Sitter själv och småspelar 1an på IPad och det spelet är fan en plåga. Inte mycket i det spelet som åldrats bra, men då är det ju as-gammalt också. 9an är lite... 12/05
Skicka en rättelse