Veckla asfalt i ProStreet

Slut på pimpkärror och flådiga neonstäder - med #Prostreet ändrar Need for Speed-serien riktning (åtminstone om vi ska tro försnacket). I årets upplaga sägs avskalad racing på avgränsade banor stå i centrum. Demoversioner för Xbox 360 och Playstation 3 finns redan att hämta via respektive konsols nedladdningstjänst, och i afton blev det även dags att testa spelet på dator. Det rör sig om en solospelardemo med två racetyper - Speed challenge och Grip race - och två bilar.

Du hämtar skapelsen från FZ, antingen från filarkivet eller via [[bittorrent]]. Vi rekommenderar det senare, då belastningen på filarkivet lär bli hög.

[fi=4765]

Tack till mad för detta #nyhetstips!
\,,/ (>_<) \,,/ ÄNTILIGEN \,,/ (>_<) \,,/ 17/11 Värdelöst, vill åka ute på gatan, inte välja race via någon jävla meny :( Vet att det inte skulle vara så i det här men ändå, så mycket roligare att köra till sina utmaningar! 17/11 Vart fan är poliserna? Har dom missat allt i need for speed? Varför need for speeda liksom? Håller helt med.. 16/11 Jag undrar var man kan få tag på nyckeln till installationen? TACK FÖR SVAR! 14/11 Hejsan,jag undrar var man kan få tag på nyckeln till installationen? .TACK FÖR SVAR! 14/11 Tycker det var bra. Släng in ratten och kasta bort Tangentbordet så blir de bra :). Grafiken var ju 10ggr bättre än carbon, hela spelet var såå mycket bättre än carbon. När carbon släpptes känndes det som om att dom tagit första Underground motorn, sen... 12/11 sämsta Need for speed, tråkigt utan frihet, dvs orginalet som jag har hört att det inte kommer finnas nå free room? nope. inget tar most wanted :) eller Carbon´s drift ner för bergen :P. 11/11 ser framemot att det ska släppas, ett riktigt bra spel! :):) 09/11 Car damadge och car detail skall du ändra om du vill ha mer avancerade/snyggare skador (verkar det som). Om du tittar på menyn så ser du vit text där det står "react" på asfalten. Klicka på den så kommer den andra "dolda" spelmenyn fram (piltangenterna... 08/11 Jag hade bara en bil och en speltyp (tror jag iaf). Ska man dra upp grafik mätarna å upplösningen å sånt för å få "vissuell skada"? För på mitt skadades inte bilen ytligt. 08/11
Skicka en rättelse