Duon bakom många omtyckta Unreal-toner vill hjälpa till med nästa Unreal Tournament.

Nästa #Unreal Tournament ska som bekant skapas av en kärngrupp hos Epic och ett engagerat community och när de sistnämnda kontaktade kompositörerna bakom några av de mer välkända tonerna i Epics tidiga actionspel ställde de gärna upp. Micheil van den Bos och Alexander Brandon har sedan soundtracket till #Unreal och #Unreal Tournament fortsatt att skapa spelmusik, bland annat till #Age of Wonders 3 och [g="#the-elder-scrolls-v-skyrim|"The Elder Scrolls V: Skyrim". Bos skrev följande rader på det officiella Unreal Engine-forumet.

Hi!

My name is Michiel van den Bos and one of the two main composers for the original Unreal and Unreal Tournament. It's been a while and my memory's a bit foggy, but my music has been featured in classic maps like Curse][, Codex, Facing Worlds, Tempest and many others. I've been composing for games ever since, including the universally praised soundtrack for Age of Wonders 3.

I'm writing here because I was getting messages and e-mails telling me I should, due to the announcement of the new UT.

I was wondering if there is any interest in me getting involved and I'm sure I can get Alex to join in too.
If so, I'd be happy to continue a discussion here or off-forum at mikebossmusic[at]gmail.com.

Thank you for your attention and best regards,
Michiel van den Bos

Efter det skrev även Brandon ett kort inlägg och bekräftade sitt intresse i att ta fram musiken till nästa inkarnation av Unreal Tournament.

Bara den ena låten du länkade till är av Michiel van den Bos (UNATCO). Titellåten och dom flesta låtarna i spelet är av Alexander Brandon. Håller dock med om att det är ett väldigt bra soundtrack :) Saknar för övrigt tracker-musik i spel väldigt mycket.... 13/05 Kom ihåg musiken i första Unreal när man kom ut ur skeppet och såg planeten. My goood! 13/05 https://www.youtube.com/embed/87JHPY12_3g 12/05 UT i all ära, men jag skulle mycket hellre se ett lir som absolut första Unreal med samma typ av musik och upplägg. Helt underbart spel, gillade mystiken massor och alla loggar man hittade och och hela världen var uppbyggd. Sprang över denna också nu..... 12/05 Riktigt bra låtar. Go Down är bara för bra! Härlig nyhet! Kul att de vill återvända och komponera musiken. :) 12/05 Jag gör i princip det med, men jag tror det är en dröm att få Quakes 3s gameplay och movement in i UT =/ 12/05 Micheil van den Bos var även kompositör till Deus Ex. Också ett spel med grymt soundtrack. https://www.youtube.com/embed/1yUvMuple5I https://www.youtube.com/embed/nBPK_oXeJgA Jag brukar förövrigt också lyssna på UT-musiken när jag spelar Quake Live. Tyc... 12/05 Verkligen, jag har spelat så mycket Quake till denna musiken och byggt så mycket quake banor till denna musiken med. Jag har fler ggr i mitt liv tyckt att Underworld är typ den bästa låten som gjorts, gillar typ egypt-tema på saker så. https://www.youtu... 12/05 Razorback, Save Me, Colossus och Ending Theme är några av mina favoriter =). https://www.youtube.com/embed/PLgSo90JhAQ https://www.youtube.com/embed/Jph4hqB5P6c https://www.youtube.com/embed/ICqsuSOfsa0 https://www.youtube.com/embed/b7Apqps4fl0 Jäkligt... 12/05 Jaaa!! 12/05
Skicka en rättelse