12 miljoner användare har laddat ner spel från Games With Gold, vilket är #Microsofts svar på #Sonys Playstation Plus. Det var dock inte detta som var dagens stora nyhet, då de dessutom avslöjar ett konsolpaket för dig som vill ha en billigare Xbox One – utan Kinect.

#Microsoft har länge hållt fast vid att Kinect-kameran är en vital del i Xbox One-upplevelsen, men idag gjorde de en av sina patenterade tvärvändningar och introducerade ett konsolpaket utan nämnda kamera. Priset blir även därefter och denna billigare utgåva kommer gå på 399 dollar. Vad detta blir i svenska kronor, det lär vi få reda på i samband med att konsolen kommer hit i september.

När det kommer till Games with Gold meddelar #Microsoft att #Dark Souls gör entré på tjänsten i juni tillsammans med #Charlie Murder och bonusspelet #Super Street Fighter IV: Arcade Edition. Detta gäller Xbox 360, men har du införskaffat en Xbox One är det bara att plusa på spelbiblioteket med #Max: The Curse of Brotherhood och #Halo: Spartan Assault.

Tack till Hangman, anon45012 för detta #nyhetstips!
Hade definitivt köpt MED kinect 2. Varför? För att 1. Den är suverän som universalkontroll, detta kan inte sägas nog många gånger, men kinect 2 är superbt på detta. När jag kommer hem säger jag bara Xbox On och den startar upp projje, ljudsystem och One... 18/05 Infamous va ju grymt bra o nu i slutet av månaden kommer ju Watch Dogs :D 16/05 Hur mycket kostar steamboxarna? 15/05 . Själv kommer jag nog satsa skatteåterbäringen på att bygga en liten trevlig SteamBox till hösten... Jag gillar inte att ha plastlådor som står och samlar damm. 15/05 Det skrevs spaltmeter på varenda spelsajt om kravet på Kinect. Kommentarsfälten var fulla av folk som tänkte placera sin Kinect bakom TV:n eller täcka över den så att den inte syntes. 15/05 Ja, det stämmer bra det. Du frågade efter källa och jag hänvisar till Microsofts välkända uttalande från i fjol angående Xbox One och kravet på Kinect. Frågar du mig om Microsoft har haft fel förr? Angående vad? På vilket sätt är det i så fall relaterat... 14/05 Okej, du har rätt, jag var lite trött när jag skrev mitt inlägg. "Ge folk vad dem inte visste att dem ville ha" låter bättre och det var egentligen det jag menade. Nu faller dock det hela då Kinect 2 inte längre är obligatoriskt. Förövrigt tycker jag... 14/05 Hänvisar du till något som en kommunikatör på Microsoft i England sagt? Har dom inte haft fel förr? 14/05 http://bit.ly/1iU8rXZ 14/05 Att tvinga på Kinect är nog det dummaste valet Microsoft gjort. Det tvingar dem att jämförst med PS4 sälja en tekniskt underpresterande konsol till ett högre pris. Hur användbart är egentligen rörelse och röstkommandon? Dem som gillar det hade ju kunnat... 14/05
Skicka en rättelse