Science fiction är underhållningstemat som nästlat sig in ungefär överallt. Film, böcker, tv och spel får alla sin beskärda del av påhittad vetenskap. Och det är stort - i helgen begav sig mängder av människor till sci-fi-mässan i Stockholm, där det bjöds på så vitt skilda saker som autografjakt till celebert besök av Anthony Daniels (killen som spelar roboten C-3PO i Star Wars).

Sci-fi-kändisar - ibland köbildare, ibland inte...

Naturligtvis kunde vi inte låta bli att göra ett besök med kameran i högsta hugg. Kolla in bilderna från The Scandinavian Sci-fi, Game & Film Convention i bildarkivet.

Jag tyckte det var trevligt jag, massor med köpvärt (som man inte hade råd med...) Men en snygg "3D" tavla fick man med sig, baserad på omslaget till "Star Wars: Empire at War". Bild tagen med en 10 år gammal digitalkamera ger inte bästa effekt men...... 05/11 Jag fick ju tag på min Gunnar Hansen autograf när jag var på mässan. Den kostade mig över en tank bensin och 200 kr, men det var det värt ;) 05/11 Richard Kiel, Hajen i bond filmerna har varit där ett par gånger för flera år sen, och han hade det vart kul att träffa. annars är det lite si och så med skådisarna där, mest avdankade skådisar som inte har annat för sig. Dart vader gubben har vart på... 05/11 Jag har varit på mässan i Malmö de senaste två åren (identiskt med bilderna från sthlm ser jag nu). Rätt så jävla B är det :) 05/11 En mässa utan GH är ingen mässa nu för tiden :P 05/11 Länk. (http://www.fz.se/bilder/?id=54863) Fick man sätta lite "morgonkaffe" i halsen igen. :D WTF Kvalité! 05/11 Tja, han var varit med i "Species III" och lite andra sci-fi-grejer. 05/11 Man fick alltså betala för att få en autograf? Det var nog det sjukaste och mest idiotiska jag hört i mitt liv. Jag hoppas verkligen att ingen gjorde det för då är man fan bra korkad. 05/11 Hur är T-Bag "Sci-fi" ? 05/11 Är väl inte precis Sci-Fi på såna mässor, var i Malmö förra året eller om det var för 2år sedan.. Är rätt mycket inom både spel och film. Kommer ihåg att "chewbacca" var rätt lam när han skulle skriva autograf. Det var för jobbigt att skriva något speci... 05/11
Skicka en rättelse