I söndags diskuterade vi om #Wildstar kommer bli nästa stora mmo-hit, och åsikterna gick verkligen isär. Vissa hypemätare slog i taket medan många på andra sidan spektrumet vädrade missnöje över bland annat barnslig grafik och tråkigt questande.

Bortom den skojfriska estetiken finns det dock en betydande svårighetsgrad, enligt utvecklarna #Carbine Studios, och tar man sig hela vägen till endgame-materialet kulminerar utmaningen i spelets raids för 20 och 40 personer. Galenskapen ska locka de bästa och mest hängivna spelarna – hur ser ni i klippet nedanför.

absolut jag skrev ingenting om svårighetsgrad vilket mr fanboy inte läste tydligen 17/05 Jag skulle säga att du underskattar 14-åringar ganska hårt. Finns många i yngre tonåren som är betydligt vassare än oss "veteraner". 17/05 Sånt är lätt att säga när man inte har en aning om hur spelet är. Ingen 14 åring kommer kunna ta sig igenom raidsen. Kan även säga att jag är i en 40manna guild där majoriteten 25+. 17/05 jag vet att du av nån anledning känner ett behov att försvara det du är fanboy av men jag vet inte riktigt vad du har emot att jag påpekar att spelet riktar sig mot en yngre generation. ps. jag är 25 om du nu så gärna ville veta 16/05 Tyvärr har jag bara deras PR-material att tillgå så det får duga tills vidare. Fram tills dess, och med reservation att spelet ej är klart än, tycker jag att jag kan döma det utifrån vad som faktiskt finns att tillgå. Mig veterligen finns det ingen som... 15/05 Jag skulle säga att du behöver testa raidsen innan du dömmer dem. 15/05 Anledningen till detta är att så många MMO har en så pass dålig leveling att spelarna slutat att bry sig. Frågan är då vad för syfte leveling har över huvud taget om den endast tjänar till en time-drain av halv-taskigt innehåll i väntan på att det rikti... 15/05 Exakt så är det, åtminstone om man ser på den stora massan. Har förvisso en kompis som älskar att levla nya alts men hon hör till en minoritet. Se bara TSW och Tera som exempel. Det fanns ingen end game och folk rageade pga detta. FFXIV hade samma probl... 15/05 du behöver ett bra end-game för att hålla kvar subs. de mesta bryr sig inte om leveling. 15/05 Du är alltså 15 nu? 15/05
Skicka en rättelse