Det börjar dra ihop sig för aspirerande hackers som vill leva rövare i det digitala Chicago. Om ett par veckor släpps #Watch Dogs, men vilken version ska man skaffa? Är upplösning och bilduppdatering viktigt för dig bör du kanske ta en funderare kring versionerna till Playstation 4 och Xbox One.

I ett blogginlägg berättar #Ubisoft att 900p gäller för PS4-versionen, medan XB1-spelarna får hålla till godo med 792p. 30 fps gäller för båda formaten. I inlägget finns det mycket mer information om spelet, och de har även kablat ut ett 9 minuter tungt klipp där de presenterar spelets funktioner.

:up: 20/05 Såja såja, på dig med. Om DU är besviken och känner att Watch Dogs är en dålig produkt och inte uppnår vad som lovats, rösta då med DIN plånbok. JAG känner inte så. Du skriver precis som om det numera är allmänt känt att Watch Dogs är en dålig produkt.... 16/05 Såja såja. För all del. Köp du vad du vill. Men glöm inte att dina köp som ger företag pengar för dåliga produkter resulterar i ännu värre produkter. Kommer dem undan med att inte ens kan uppna kravet dem lagt på alla konsumenter. Vad tror du då kommer... 15/05 Nja, alltså, jag känner mig varken korkad, eller tycker att jag har gjort mig själv en otjänst genom att ha förbokat Watch Dogs och köpt PS4 & Xbox One. Åter igen, det är väl för fanken upp till var och en att bedöma vad man vill lägga pengar på? Och... 15/05 Då kanske du inte spelar äldre spel. Om man gillar att spela äldre spel som arcanum, Baldurs gate osv osv osv och har Windows 8 får man fan sitta och googla i flera timmar för att hitta olika lösningar. 15/05 Avbokade detta spel för ett par månader sedan. Trött på allt de sagt och sedan visar det sig vara annorlunda. Ubisoft är skräp imo. 15/05 En pc är ju bara automatiskt starkare om man har köpt en starkare pc. Alla sitter inte på en high-end pc och har aldrig gjort det. Grejen med konsoler är att man får väldigt mkt för pengarna utan att behöva krångla med operativsystem, drivrutiner osv.... 15/05 http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_technical_problems http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-3-Support/List-of-PS3-problems-solutions-if-any/td-p/30420224 http://www.ign.com/wikis/playstation-4/PS4_Problems http://www.ign.com/wikis/xbox-o... 15/05 Fast det är ju inte direkt ferarri klass på en ps4'a i hårdvaru världen, och det visste man ju innan. 15/05 Alltså mitt PS4-köp jämför jag med det här: När jag var liten och blev lovad godis av morfar om jag följde med honom på hans morgonpromenad. När vi väl kom hem efter promenaden så plockar min kära morfar fram "Marianne"-godis. Ni vet de där tantiga pral... 15/05
Skicka en rättelse