Microsoft menar att de förmodligen kan frigöra mer kraft utan kameran inkopplad.

Morgonens stora snackis - att #Microsoft backar på sin vision där Xbox One är intimt sammankopplad med Kinect - följs nu upp med diskussioner kring vad det innebär för hårdvaran. Vissa menar till och med att detta kan frigöra kraft i konsolen som istället kan förbrukas på spel.

– Vi diskuterar med våra spelförläggare om vad vi kan göra inom det området och vi kommer att ha mer att säga snart, sa Yusuf Mehdi till Polygon.

Xbox One har haft problem att hålla jämna steg med konkurrenten Playstation 4 - både försäljnings- och prestandamässigt. Flertalet stortitlar har behövt köras i lägre upplösning på Microsofts konsol för att hålla samma bilduppdatering som Sonys spelmaskin.

det kommer bil mitt andra Xbox one köp 16/05 Det är ganska enkelt. Tycker man Xbox one är för dyr så köp den inte. Priset och vad man får är inte hemligt. Jag känner mig inte bitter för att jag köpte den med kinect. Saker blir alltid billigare och man kommar alltid hitta det man köpte till bättre... 15/05 10 % av Xbones kraft går till Kinect så kan det användas till spel så blir det ju en förbättring, helst en ökning av fps. 15/05 The Mitt Romney of Consoles 15/05 Det är dock en skillnad på att köpa det nyaste d.v.s Xbox One + Kinect för att kinect är en nödvändighet för konsolen till att senare göra en hel vändning och sälja konsolen utan kinect (och dessutom kanske få ut mer prestanda) billigare. Och Microsoft... 15/05 Fattar inte varför det snackas om att folk blir eller förväntas bli sura över att man "tvingats" köpa kinect. Det är priset som brukar betalas när man vill ha det senaste. 15/05 Samtliga spel kommer väl ändå anpassas för den "långsammare" Xbonen. Dvs, spelet blir låst till 30FPS oavsett. 15/05 Ja jag det väldigt hårt och blev väldigt ledsen -.- Du är bara en sån som bara gillar spel med höga prestandasiffror att skryta med med andra ord. Bra att ni blev nöjda iallafall, det är det viktiga. 15/05 De gör ju allt majoriteten ber om, så det verkar ju inte vara så svårt att veta vad de ska göra. Eller? 15/05 Det är ju du som säger att den kostar 4000 kr utan Kinect. Jag tror du är fullt medveten om att det priset inte kan stämma. 15/05
Skicka en rättelse