Efter fler expansioner än någon orkar räkna till är det snart dags för #The Sims 3 att kasta in handduken en gång för alla. Till hösten kommer uppföljaren #The Sims 4 ta dess plats med nyheter som fler sociala interaktioner och känslor som har större betydelse än förut.

En annan nyhet är karaktärseditorn som gör det enklare att skapa precis den karaktär man vill genom att slita och dra i öron, näsor och kärlekshandtag. Hur det kan gå till presenteras i klippet nedanför.

1. Släpp ett spel med lite innehåll 2. Släpp 11 expansioner på 5 år som fyller spelet med innehåll. 3. Släpp en uppföljare som innehåller lite bättre grafik men inget av innehållet från expansionerna. 4. Släpp samma expansioner en gång till för att fyll... 16/05 Går rätt fort för mig när jag kör från ssd. 16/05 Jag inbillar mig att spelen skulle vara mycket mer krävande då, särskilt med alla jävla expansioner. Tänk bara hur lång laddningstiden är i Sims 3, även med dagens datorer. 15/05 Ja precis! Men de första fansen från 1:an och 2:an som jag själv har ju hunnit bli mycket äldre och därför så tycker jag en sådan version skulle vara välkommen. Om inte Maxis så gärna någon annan med ett visst nytänk 15/05 Dom ändringarna jag ville se från 3an till 4an... Bättre grafik Riktigt språk, (ja, engelska.) Inget övernaturligt... ARBETSLIV FRÅN SIMS 2 <3 15/05 Maxis har fullständig koll på sin målgrupp och det är barn och ungdomar som spelar de här spelen överlägset mest. Därför görs spelet därefter. 15/05 Synd att allt ska kännas så tecknat och barnsligt. De borde verkligen göra en vuxnare version med bättre grafik och mer frihet 15/05 Inte hunden :( 15/05 Problemet med att köpa ett The Sims spel är att man går bankrutt. Det kommer komma 1000 expansioner (minst!) och har man en gång köpt ett av spelen så är man fast! Man måste bara ha den där expansionen! 15/05 Haha just min tanke! Ska skapa en riktigt jävla odräglig typ som ingen gillar. Hmm... kanske blir ett köp :p 15/05
Skicka en rättelse