Minns ni #Duke Nukem: Mass Destruction? Hemsidan alloutofgum.com vittnade om att ett nytt spel med Duke Nukem var i görningen, med #Interceptor Entertainment som utvecklare och #3D Realms som utgivare. I efterhand kan vi konstatera att det var ett lagom begåvat drag, då det är #Gearbox Software som äger rättigheterna till Duke Nukem-varumärket.

Medan företagens advokater gör upp om saken sitter dock inte Interceptor och väntar på bättre tider. Istället har de stöpt om konceptet med en ny huvudperson. Spelet heter numera #Bombshell och verkar trots kvinnlig protagonist vara precis så grabbigt som Duke-fansen är vana vid. Mer information finns på den officiella hemsidan.

Hennes utrustning måste ju vara den största klichén någonsin. 19/05 Jag tror många har missat faktumet att det är ett isometriskt spel. Grafikskt sett så är det här väldigt bra när man inte är speciellt inzoomad på något. Det sagt så var det inte den bästa av trailers. Men tillräckligt bra för att man ska hålla vidare... 17/05 Det brukar ligga en del arbete bakom en trailer, där ljud, animationer osv från spelet brukar visas. Med den trailern säljer man inga spel i alla fall. Den är ju fruktansvärt dålig på alla sätt och vis. 17/05 Jag fattar att hon skulle se "bad ass" ut men är det bara jag som tycker att det skulle vara coolare om hon hade full stridsmundering istället än en metall-bikini? 16/05 Tänkte just kommentera på att musiken var bra=), nått som är ovanligt i spel idag. 16/05 Jävligt kass trailer. Enda som var bra med den var musiken. 16/05 http://i.imgur.com/eLQqDmi.jpg 16/05 Tror att detta kommer att bli ett höjdarspel, och hur faan kan jag tro något sådant med en sådan trailer? Ren logik mina damer och herrar, snygga "fräna" och bra gjorda trailers brukar mynna ut i en besvikelse när spelet släpps. Men med denna trailer... 16/05 Hahaha.. vad rolig du är med smiley och allt. För mej är det tydligt att han recenserar både trailern och arbetet då han nämner Ingame och animationer mm. 16/05 Trailern såg mer ut som en snabbskiss från hur det kan komma att se ut. Snabbt ihopslängt för att ge oss nåt material att se. En liten teaser. Hoppas verkligen inte det kommer att bli lika dåligt som i teasern. 16/05
Skicka en rättelse