Ladda för FZ:s recension på tisdag med en ny, kitchanstruken trailer.

På tisdag är det upp till bevis för svenska #Machinegames – klarar de att förvalta arvet efter #Id Softwares superklassiker #Wolfenstein 3D, eller blir #Wolfenstein: The New Order ett trött blodbad som mest säljer på namnet? Och är den där gigantiska day 1-patchen skäl för oro?

FZ:s recensent @12 Calle ger dig sin syn på saken tidigt på tisdag morgon, tills dess rekommenderar vi att du njuter av den stilfulla lanseringstrailern.

I samma anda som tidigare filmer väntar nazitolkningar av amerikansk populärkultur från 50- och 60-talen. Den här gången är bakgrundslåten en tysk tolkning av "Rising sun blues". Du känner kanske låten under ett annat namn, men textens första mening (på engelska – undertecknads tyska är en aning skakig) avslöjar den:

"There is a house in New Berlin"

Nog pratat. Se trailern.

Håller med fullständigt... Hatar det som blivit av spelvärlden. Allt skall kapitaliseras på och kreativitet är något som inte längre är önskvärt. Var tog kärleken till fansen vägen? Hoppas fan de stora utgivarna går i konkurs. Kan aldrig få för många... 17/05 Finns det inte nog med multiplayerspel redan? Det känns som att när det kommer ett nytt FPS så läggs 10% av arbetet på kampanjen och 90% på multiplayerdelen. Jag som inte är det minsta intresserad av multiplayer har inte lust att betala för en kampanj... 17/05 Ser onekligen bra ut, bara älskar musiken! 17/05 Det skulle funka om de insåg att ge tillbaka kretiviteten till communityt är ett win-win koncept. MP som i RtCW och ET blev såpass populära för att då, på den tiden, hade vi alla verktyg som utvecklarna till hands och dessutom kunde vi husera våra egna... 16/05 Gänget som pillat på alla filmer som släppts från det här spelet ska ha en eloge. Givet köp. 16/05 Tja, de försökte ju med Quake Wars, men det blev ju en hög med skit. Tror inte att ett liknande spel skulle lyckas nämnvärt i dagen läge, folk ska ju ha sina unlocks osv för att kunna spela ett spel i nuläget. 16/05 Lite oroväckande att höra att det inte blir någon multi-player. Jag längtar så innerligt efter en värdig uppföljare till enemy territory som var och förblir en av tidernas bästa multi-player spel. 16/05 Redan förbokat! 16/05 bara de att när man skriver sådära så lär man ju hamna ändå att ha jour.... 16/05 Är det Till Lindemann från Rammstein som sjunger tro? Låter lite som han. 16/05
Skicka en rättelse