För fjärde året i rad anordnar #Valve The International-turneringen där världens bästa Dota 2-lag kämpar om ära och rikedom. Prispotten ökar för varje försäljning av The Compendium, och för bara några dagar sedan rapporterade vi att summan var uppe i över 27 miljoner kronor. Men det var då. Den nya högen med pengar når hela vägen upp till 32 miljoner kronor (5 miljoner dollar), vilket också innebär att ett nytt spelläge ser dagens ljus.

Det är 1v1-strider som gäller och alla, oavsett om man köpt The Compendium eller ej, kan ta del av spelläget. Hoppa över till den officiella hemsidan för att läsa mer om vilka andra bonusmål som uppnåtts, och vilka som hägrar om ännu mer pengar hittar in på Valves bankkonto.

Dota 2 är ett härligt spel som tar betalt på rätt sätt i form av enbart kosmetiska prylar som inte påverkar själva spelet. Spelet byggs helt på skills och alla gubbar är upplåsta från start, vilket det inte är i HoN eller LoL. Ska ni spela ett spel i... 19/05 De bästa lagen är med och tävlar, precis så som det ska vara, och det är dem lagen som flest vill se. Hur vet du det? Du gissar bara, och jag är rätt så säker på att du har fel där. 17/05 Äh! Folk växer upp alldeles för fort nu för tiden, nu när människor blir 100 år titt som tätt så kan man lika gärna dra ut på sitt barnsliga inre några år till. sköter man sitt jobb, ekonomi och har en fast bostad och ändå beter sig vettigt i vardagliga... 17/05 Du känns oroväckande mycket 14 för att vara 22. Skitkul med 1on1 i dota! Ska nötas som sjutton. 17/05 För företaget som säljer lotterna är det bättre att ge ut 100 vinster på 1 miljon styck. För de som köper lotterna så har de 100ggr större chans att bli miljonärer, vilket leder till att fler tror att de kan vinna och därför säljs fler lotter. Om man... 17/05 Varför ska pengarna spridas? Vinner du på lotto. Vi säger att du vinner 100 miljoner. Är det bättre att dela upp vinsten så 100 personer får 1 miljon var eller? Ge dig! Alla ska inte få prispengar. Annars har det ingen betydelse. 17/05 Torrbolldeluxuz? Är för övrigt 22. 17/05 Du vet väl om att det finns 16 teams som ska spela va? 17/05 Skulle säga att detta kan vara den bästa kommentaren på länge. 17/05 Är du idiot på heltid eller bara ironisk? Ut med dig själv och spela hockey, fotboll eller löp. Här är vi e-sportare. 17/05
Skicka en rättelse