#Guerilla har avslöjat nästa DLC till Playstation 4-spelet #Killzone: Shadow Fall. Den digitala expansionen heter Intercept och tillhandahåller ett samarbetsläge som sträcker sig över fyra kartor. Olika klasser finns att välja bland när upp till fyra spelare samarbetar för att hacka Helghast-sändningar och vidarebefordra dem till VSA:s högkvarter.

Materialet släpps någon gång i juni och kommer vara gratis för de som har season pass. Prislappen för de som inte har säsongsbiljetten är ännu okänd. Läs mer om tillägget i Killzone-bloggen.

Jaha, jag spelade igenom storyn och tyckte den var OK, inte lika bra som KZ2 men bättre än KZ3. Multiplayer hade jag roligare med i KZ3 än i denna version. Schysst release-spel men egentligen inget nytt. 21/05 Jaha, men förutom grafiken var multiplayern det enda positiva folk nämnde om spelet. I det här sammanhanget förväntar man sig att någon ska skriva en kommentar som försvarar resten av spelet. Läser man din kommentar framstår du som en fanboy som är här... 20/05 Det fanns ju i alla fall några som uttryckte sig om att spelet bara var snyggt och inget annat samt att det var mediokert. Läsförståelsen är det inget fel på, det är kanske fel hos dig som inte kan läsa mellan raderna på folks kommentarer när de inte... 20/05 maxmc. 20/05 Syftar du på något jag skulle missförstått eller maxmc? 20/05 Kanske ligger nåt i att läsförståelsen är på nedgång. 20/05 Är det något som blivit hyllat i den här tråden är det ju just multiplayer. Tror inte en enda har klagat på det faktiskt. 20/05 Många som tycker att multiplayer är dåligt har inte fattat att Killzone inte använder sig av autoaim. Till PS3 så gick det tom. att spela med Mus+Tangentbord (har inte provat till PS4). Så det är lite svårare än COD och BF. 19/05 Tipsar dom som eventuellt är intresserade, Killzone: Shadow Fall kostar nu 359:- i PSN Store. Vet inte om det är bestående, eller bara tillfällig prissänkning. Slog själv till, har inte testat Multiplayer än, men har spelat ett par uppdrag i Singleplaye... 19/05 Det kan jag hålla med om... Den är absolut inte lika mörk och skitig utan drar mer åt stilistisk sci-fi än bäcksvart krigsskildring. Men fortfarande så hade jag rätt kul med kampanjen och det finns tillräckligt många designelement för att få det kännas... 18/05
Skicka en rättelse