#Bohemia Interactive, som det senaste året kanske är mest kända för överlevnadsspelet #Dayz, fyller 15 år. För att fira denna respektabla ålder bjuder de på den senaste inkarnationen av krigssimulatorn #Arma på Steam.

För ej invigda är det alltså #Arma III som får en gratishelg och går att ladda hem på en gång. Spelet fick gott omdöme i vår recension, så har du inte testat än är det hög tid att ladda bössan. Gratishelgen gäller fram till klockan 22.00 på söndag. Det går också att köpa spelet till 40% rabatt (244 kronor) fram till den 19 maj.

Scrollar du ned(på Arma 3 sidan på steam) finns det även där en ruta som guidar dig till hur du installerar spelet gratis under helgen. :p 18/05 Står klart och tydligt "Install", när du klickar där står det att spelet är tillagt i ditt bibliotek. Du behöver inte ladda ned det nu om du inte ska spela det. 17/05 Jag hittade inget "ladda ner gratis" utan bara köp med rabatt, därför jag undrade om det var månadsavgift... men då kanske det fanns en sån länk som jag inte såg då. 17/05 Du måste förväxla med något annat spel för Arma3 har ingen månadsavgift :) 17/05 Om ni testar detta under helgen, snälla ladda hem och testa Battle Royale-modden.(även DayZ-modd) Sjukt kul deathmatch a'la Hunger Games. Olidligt spännande när man endast är 4-5 st gubbar kvar :) 17/05 Wut?.. Det är väl ingen månadsavgift på ARMA. Du får spela fullversion gratis under helgen, fastnar du så kan du köpa den till rabatterad pris. Kanske DayZ du tänker på? Fast den skulle iofs inte heller ha månadsavgift. 17/05 Med "gratis" menar ni alltså att det inte är någon månadsavgift denna helgen? Eftersom spelet i sig inte är gratis... Att köpa ett spel för att få en helg gratis låter inte som någon super deal... brukar ingå 1 månad gratis iaf. 17/05 Trevligt. 17/05 Tackar för upplysningen, hade nog missat det annars. Äger spelet redan men expansionen äger jag inte så nu blir det till att köra lite Flashpoint igen (och den här gången spela klart det)=). 17/05 Om ni nya spelare vill spela Arma 3 i COOP på en public server där folk samarbetar med mic och spelar som spelet faktiskt ska spelas så rekommenderar jag; https://www.gametracker.com/server_info/94.23.250.120:2322/ 17/05
Skicka en rättelse