Sony visar PS4-versionen av Diablo III, tre månader innan premiären.

#Diablo III med #expansion kommer till PS4 och Xbox One i augusti, i ett paket som getts det svavelosande namnet #Diablo III: Ultimate Evil Edition. Det handlar inte om några revolutionerande grafikmässiga kliv framåt, kan vi konstatera efter att ha sett en första gameplay-film från PS4-versionen. Se den du också, och berätta sen gärna vilka för- eller nackdelar du ser med att köra en musknappsmördare som Diablo III med handkontroll.

Diablo III: Ultimate Evil Edition landar på PS4, PS3, Xbox One och 360 den 19 augusti, och det innehåller som sagt både orignalet och expansionen.

Det är nu bekräftat att diablo 3 körs i 1080p 60fps låst. Och xbox one 900p 60fps låst. EnligtJulia Humphreys så prioriterade man att ha hög fps. 12/06 Gå lär dig lite innan du yttrar dig :D Då diablo fanns till konsol back in the days :) EDIT: Såg att jag råka citera två st, mitt svar var till TROLL3T 23/05 Ssshh. Mata inte trollet. Reflekterade du inte över hans nick? :P 21/05 Diablo 3 var en positiv överraskning på konsol. Gillade det skarpt. Och detta är inte ett console fanboy-uttalande. Har en fet PC-gaming rig också. Uppskattar helt enkelt bra spelversioner oavsett plattform. 21/05 Inget man köper en PS4a för iaf, den saken är biff 21/05 På vilket sätt är det bättre att styra en muspekare och klicka som en dåre än att ha direkt kontroll över sin figur. Jag har bara spelat Diablo 1 och 2 (på PC) men har svårt att se musstyrningen i dessa som något positivt. 21/05 Holysmoke va [B] detta var. Seriöst, D3 på konsol? haha, vem fan spelar ett sådant här spel med en handkontroll. Blizzard vill bara ha lite extra cash ifrån konsolmarknaden. Detta är en skamligt, ett hån emot Diablo usch fy. :) 21/05 Håller med övriga här. Styrningen är mycket trevligare på konsoll. Bara testat PS3 versionen en kort stund men det kändes klart bättre än PC. Blir nog att skaffa PS4 versionen faktiskt. Det tog sin lilla tid men nu verkar spelet vara i samma klass som... 21/05 Har inte själv provat D3 på konsol men vad jag hört så har Blizzard lyckats bra med portningen och många vänner säger att dom tycker konsol versionen är roligare än PC versionen. 21/05 Diablo1 till playstation hade svenskt tal!! 21/05
Skicka en rättelse