#EA Sports UFC är namnet på den nya slagsmålssatsningen från #Electronic Arts, ett spel som inte bemödar sig med att dyka upp för en omgång på de äldre konsolerna. Istället är det Xbox One eller Playstation 4 som gäller utifall detta är något som retar dina smaklökar. Om du fortfarande är tveksam kan du spana in trailern nedan, som visar en match mellan Jose Aldo och Anthony Pettis.

Med avstampet i den nya konsolgenerationen vill #Electronic Arts ge oss en så realistisk spelupplevelse som möjligt, något som de demonstrerade i den första trailern för spelet. Hur de lyckas med sin vision, det får vi veta när #EA Sports UFC släpps den 17 juni.

De flesta sporter går från "glada amatörer" till att utveckla sporten mer seriöst och i längden också göra den likformigare och tråkigare. Innebandyn har gjort en hel del av den resan och där det i början var väldigt mycket "run and gun" så är det takti... 21/05 kan kanske vara för att det är helt enkelt inte lika intressant med samma gamla trashtalk som vi har sett i alla dessa år men sen är det också så att UFC har aldrig riktigt vara lika bra som Pride på att hypa sina matcher imo 21/05 Han menar nog att UFC var bättre förr inte att figherna var bättre eller teknikerna. Dagens fighter är mycket mer skillade än dåtidens fighter. Jag har följt UFC och Pride enda sen debuten men slutade för några år sen att helt bry mig. Anledningen är... 21/05 21/05 Det där fanns väl på SNES också? Skitskoj var det :) 21/05 Gamla Panza Kickboxing på Amigan verkar fortfarande roligare. Annars rätt likt... https://www.youtube.com/embed/qrcP6tixGME 21/05 Ser grymt ut, ska vänta in recensioner dock. Men blir nog ett köp i väntan på Ultra SF IV :) 21/05 oj va oväntat att se "hurr durr män som kramas" kommentarer, dock mindre än vad man fick se tidigare 21/05 Hållet med. Se väldigt onaturligt ut på något vis, så detta får dom jobba på. Å andra sidan bryr jag mig inte så mycket då både boxning och ufc är totalt ointressant för mig. :) 21/05 Tekken är dock inte baserat på riktiga personers rörelser, så du jämför inte med något undermedvetet. 21/05
Skicka en rättelse