Den 14 juni är det dags för Dreamhack Summer 2014, och på plats kommer vi hitta Uther, den irriterande Lord Jaraxxus och alla de andra figurerna från #Hearthstone: Heroes of Warcraft. För under tre dagar kommer en turnering i spelet äga rum i Jönköping, med målet att slå världsrekord i antalet deltagare.

Slutspelet utgörs av 16 spelare. 12 av dem är välkända spelare som är direktkvalificerade, medan de fyra återstående platserna kommer kämpas om i ett gruppspel med 128 spelare. Är intresset tillräckligt stort kan det komma att utökas till svindlade 256 personer.

Prispotten landar på 165 000 kronor (25 000 dollar). Boka din biljett och lär dig mer om evenemanget på den officiella hemsidan.

Tror det handlar om att få viewers, kollar du när "strifecro" spelar eller "ultimi". De vill ju locka "åskådare" till turneringarna nu för att det är nytt. Det hänger och ju dinglar lite om "sporten" ska få in massa pengar eller inte. Du skulle skjuta... 22/05 Slutspelet utgörs av 16 spelare. 12 av dem är välkända spelare som är direktkvalificerade, medan de fyra återstående platserna kommer kämpas om i ett gruppspel med 128 spelare. Är intresset tillräckligt stort kan det komma att utökas till svindlade 256... 22/05 Men det är ju därför man lägger lite extra tid på lekbyggandet - så man får en lek som inte går under bara för man fick en "dålig" hand. 21/05 I Hearthstone vet jag inte om det är någon skillnad, galet mycket tur är det i vilket fall, men i poker som det var vi pratade om så är närvarandet 90% av spelet. 21/05 För att återkoppla till det jag svarade på vad har att vara närvarande med "För att det är alldeles galet för mycket tur och RNG inblanda" Jag har spelat poker så jag vet vad att närvara betyder men poker och heartstone är inte i riktigt samma liga, du... 21/05 Det är hela skillnaden, och det är en enorm skillnad i kortspel. 21/05 förutom att vara där i person förklara skillnaden? 21/05 Fast det är inte "världen" kortspel. Och nej, jag tror inte det är någon överdrift. 21/05 Inte över Internet, nej. I verkligheten, absolut. Det är en enorm skillnad. 21/05 Välkommen till världen "kortspel" "tärningspel" :) Och galet mycket tur är nog en rejäl överdrift, därför de bra fortsätter att vinna. 21/05
Skicka en rättelse