Arena of Fate hoppar på det populära moba-tåget och släpps redan i sommar

Utvecklaren #Crytek, kanske mest kända för sin actionserie med närbesläktat namn har de senaste åren förgrenat sig. #Ryse: Son of Rome blev en lanseringstitel till Xbox One och de har också släppt gratisspelet #Warface. Med #Arena of Fate hoppas de kapitalisera på den fortsatt växande moba-genren och det släpps redan i sommar till pc och konsoler.

I #Arena of Fate ska två lag om fem personer vara drabba samman på vad som sägs vara miljöer hämtade från historien och fantasy. Även hjältarna ska vara inspirerade av kända karaktärer, både från verkligheten och fantasin, och erbjuda unika förmågor hämtade från deras tidsperioder. I den första teaser-filmen nedan ser vi till exempel Rödluvan möta fenrisulven.

Jag motsäger inte att det finns många moba. Citera gärna vart jag gör det.. Du förstår inte alls poängen jag försöker framföra. Det behövs det fler Moba som kan konkurrera med de större. Jag spelar själv bara dota2 just nu men ser gärna fler. Lol har... 25/05 Det jag menar på att vi visst har en uppsjö med moba, sen att 3 stycken är väldigt kända, vad har det med saken att göra? Om du läser en del om spel och tycker om moba, så vet man att det finns fler än 3 stycken. Du motsäger att det finns många moba,... 25/05 har dom aktivt gått ut med att det skall vara just ett moba-lir, eller kan det vara en annan typ av spel? kanske någon form av arena? 23/05 Jag ser att du inte läser andras inlägg fullt ut. Jag skrev om tre stora. Sen skriver jag flera som försöker slå sig in hos de större. Och där ligger problemet som jag även avtäckte. Att tre spel har den större delen av publiken. Det behövs mer konkurre... 23/05 UT hade ju dubbelhopp, dodges och walldodges, så det var ganska skuttigt. Likaså Quake, fast på ett annat sätt. 22/05 Om det var något jag minns från Quake så var det att man "studsade" extremt mycket eftersom man på så sätt kunde uppnå högre fart (i alla fall i Q2)? 22/05 Ja okey, jag har inte ens sett gameplay på smite så ska väl inte uttala mig så mycket om det, men av det lilla jag kört av HoN och LoL t.ex, så är dota 2 extremt likt, hmm... nu minns jag inte så mycket från unreal och quake, men unreal så är det väl... 22/05 Har ju verkligen inget samband med rödluvan alls. 22/05 Smite är ju ordentligt annorlunda från de övriga. Men annars så tycker jag också skillnaderna verkar oerhört små mellan t.ex. lol och dota2. Men då är jag inte så insatt i dem, antar att många skulle kunna säga samma sak om t.ex. Quake och Unreal där... 22/05 http://www.mmobomb.com/games/moba så, här har vi en lista på en mängd MOBA, och då är det inte alla moba spel där ute, utan dom som klassas som bra 22/05
Skicka en rättelse