Tamriel har snart funnits i uppkopplat format i sju veckor via mmo-spelet #The Elder Scrolls Online. Med andra ord är det hög tid för utvecklarna #Zenimax Online Studios att presentera nytt material, vilket är precis vad de gör. Craglorn är en så kallad adventure zone där man samarbetar i grupp för att tackla olika utmaningar. Bland annat finns det trials där man spöar bossar så snabbt som möjligt, placerar sig på topplistor och blir belönad om man är tillräckligt duktig.

Materialet kommer patchas in på den europeiska servern under natten, klockan 04.00 närmare bestämt, och under morgondagen kan vi ge oss ut i de nya miljöerna. För att lära dig mer ska du spana in klippet nedanför och besöka den officiella hemsidan.

Det är inte ett speciellt stort antagande, då det aldrig varit aktuellt för vilken studio som helst att stå för huvudserien Elder Scrolls. Det har alltid skötts in-house, och det är jävligt svårt att tro att de skulle ta risker med huvudserien. ESO-utve... 23/05 Det är väl ett antagande som heter duga. Du vet väl inte hur pass mycket resurser Bethesda givit åt Zenimax eller hur? Sen så tror jag att Bethesda drar sig för att skapa ett nytt Elder Scrolls i rädsla för att övermätta marknaden så att det inte skulle... 23/05 Det ingår en hel drös med buggfixar i patchen: http://elderscrollsonline.com/en/news/post/2014/05/22/patch-notes-v112 23/05 Jag har bett om ett ES-MMO, och ESO levde upp till mina förväntningar. Men du verkar tycka att spelet inte borde ha släppts alls, att det är onödigt att det ens existerar. Vad vi som tycker om spelet tycker är ju irrelevant, eftersom "ingen bett om det"... 23/05 Patch-notes: http://elderscrollsonline.com/en/news/post/2014/05/22/patch-notes-v112 23/05 Hade men väl hellre fått spela Skyrim med kompisar eller bara nästa Elder Scrolls. INGEN har bett om ett halvdant tråkigt ES mmo, folk har bara velat ha COOP i vanliga spelen om något. 23/05 https://www.youtube.com/embed/P4BpQh_FP8Y 23/05 För mig kändes det som om spelet hela tiden tog ett steg tillbaks för varje steg framåt, vilket gjorde att man blev villrådig om man gillade det eller inte... men det finns iaf steg framåt, såsom klass-systemet. Hoppas det erbjuds roligheter till de som... 23/05 Skitspel är vad jag tycker! Hoppas att det läggs ned. 23/05 Är det lite för sent för dig, Tompa? Rekommenderar dig att gå och lägga dig om du nu är trött. =) 23/05
Skicka en rättelse