Tysklarna vill av förklarliga skäl inte veta av nazistrefenser och Machinegames fick därför göra om delar av Wolfenstein: The New Order.

Som du säkert vet är all användning av nazistrelaterade symboler förbjudna i Tyskland, varför #Machinegames fick byta ut alla sådana förteckningar och omnämndanden i #Wolfenstein: The New Order. Swastikas blev spellogotyper, nazisterna benämns som "regimen" i dialog och så vidare. Vill du se ett gäng exempel behöve du bara peka muspekaren på klippet nedan när en käck britt kommenterar ändringarna på det där härliga torra sättet bara engelmän behärskar.

Ja, det ska f_n vara tysk idag. Pratas det inte om det, så glöms det bort. SunShine vi får inte glömma bort de övergrepp som begåtts av frihetskämparna; Snapphanarna. Aldrig att Skåningarna kommer att få en ursäkt för de monstruösiteterna som svenskarna... 25/05 Nu MÅSTE man prata om det om det inte ska upprepa sig själv igen. Historien har en tendens att göra det.. Försöker man dölja något så är det skrivet att det ska upprepas. Tycker att Tyskland är lite fåniga.. Visst behöver man inte snacka om det som det... 24/05 Det är nog bara en generationsfråga. Censuren lär försvinna med tiden. 24/05 CENSUR:evil::down: 24/05 Ja, här i samfundet Sverige är vi ju inte direkt duktiga på att tala om det systematiska förtrycket av Samer, som fortfarande pågår, så man ska vara lite lugn i att läxa upp hur andra länder hanterar sin historia när vi inte är bättre själva. 24/05 Vi glömmer nog snart kriget och startar ett nytt snart ska nu se. Jag menar miljön economin mm kommer inte se bättre ut fram över och då ska ni se att främlings fientligheten sjuter ihöjden. Hoppas jag har fel ;) 24/05 #Våga prata om det Det finns fortfarande personer som är med i krig. 24/05 Men herregud. Det har inte ens gått 100år. Klart som fan att man inte vill prata om det. Finns ju fortfarande personer som varit med i kriget. 23/05 - Nä, Wolfenstein hade ju den symbolen i spelet Return to Castle Wolfenstein och de som kom efter. Symbolen är ju byggt på ett "W". Quake 3-symbolen är en romersk trea, III. 23/05 Tyskland försöker indirekt förneka den historiska händelsen som utspelade sig mellan 1932 till 1945 genom att använda censur. Detta är skrämmande. 23/05
Skicka en rättelse