Under en vecka har vi firat #Diablo III:s födelsedag. Två år blev den lilla parveln, vilket uppmärksammades med en buff som gav spelarna dubbla antalet Rift-fragment och 100% större chans att hitta legendariska föremål. Den sistnämnda justeringen visade sig vara så populär att #Blizzard höjer dropchansen permanent. Game designer Travis Day skriver på Diablo III-forumet:

Hello folks,

I come bearing exciting news. Due to the overwhelming popularity of our Anniversary buff we have decided to keep the increased Legendary drop rate once the Anniversary celebration ends. Once the buff is disabled tomorrow morning, you will find that the new base line drop rates for Legendary items will be the same as those you have all enjoyed for the last week.

Happy hunting and link the loot!

Av kommentarerna i tråden att döma är beslutet mer än välkommet, men hur står det till här på FZ? Behövs det fler legendariska prylar för att ni ska återvända till demonslaskaren? Om ni överhuvudtaget lämnade den, förstås.

Jag menar bara att det ska vara lite mer utspritt med item-nivån. Nu är ju det i princip bara legendarys som gäller. Det hade ju varit mer skoj om det var så att gråa items var något man får börja med, sen hittar man vita items och superior vita osv,... 26/05 Tyvärr så visar Blizzard ännu en gång att de inte bryr sig om de som faktiskt jobbat hårt för sina saker. Utan att säga något om just detta beslutet så verkar Diablo3 lida väldigt mycket av "vänta 3 veckor så blir det mycket lättare". I början när expan... 26/05 http://oskarpannier.com/weapon-variety/ http://oskarpannier.com/the-mystic-part-2/ 25/05 :up: 24/05 Har farmat som en tok nu efter legendary, silly fun! 24/05 Har du spelat Diablo 3? Man kunde köra i veckor innan man hittade ett legendary item och i 99% av fallen så var det ett item som man själv inte hade någon användning för innan dom ökade dropraten typ ett år efter releasen och det var ingen vidare förbät... 24/05 Hur man än gör så kommer det ju alltid till en punkt då bara vissa items är en uppgradering. Att göra legends droppen så sällsynta skulle ju bara få folk att sluta spela (skulle vara farmville i en annorlunda miljö) då man inte ens skulle kunna geara... 24/05 Mycket har förbättrats sedan RoS, men det här var nog det nödvändigaste. Kan inte påstå att det regnar loot nu heller, men det är iallafall acceptabelt ifall det ska intressera mig för spelet. Det är ju liksom det som är roligast, att bygga sin karaktär... 24/05 Alltså det är ju lite löjligt, det blir så extremt tråkigt när dom enda prylarna man är intresserad av är legendary och setitems. Blir ju som en jätteinflation i spelet, precis som med AH. Hade varit mycket roligare om det var "normalt" med att börja... 24/05 ehm. Gäller detta även konsollerna? 23/05
Skicka en rättelse