John Bain berättar att han drabbad av tjocktarmscancer, men prognosen ser bra ut.

John Bain, spelkommentatorn och kritikern som de flesta känner från nicken Totalbiscuit och The Cynical Brit, meddelade för en tid sedan att han drabbats av cancer. I fredags berättade han att det är riktigt allvarligt – han twittrade att det handlar om "fullt utvecklad cancer". Men trots det dystra beskedet är läkarna positiva, säger han i ett tweet. Bain påbörjar cellgiftsbehandling inom kort, följt av operationer.

I slutet av april berättade Bain om sitt tillstånd i en Youtube-film (se nedan), och att han led av cancer i tjocktarmen. Han visste då inte hur allvarligt det var, men det nya beskedet är alltså att läget är mycket allvarligt.

Bain fyller 30 år i juli och kommer från Newcastle i England. Han bor i USA och har i skrivande stund över 1,6 miljoner prenumeranter på sin Youtube-kanal. Vi håller alla tummar vi har för att Bains behandling går bra.

Tack till GnutAh, JockeH för detta #nyhetstips!
Finns en orsak till det och det är att bland annat minska münchausen/simulanter som slösar bort tid med sina inbillade saker. För övrigt har cancer flera olika orsaker, tror ni seriöst att t.ex. ett barn på 4-5 år med en tumör på något kilo har druckit... 29/05 ursökta mig kom igen folk..killen har cancer och år slit och ni slås som barn om socker... ge i stället en kram och det där i ställt för att slås som dagis barn 28/05 :O 28/05 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20818174 27/05 Det går att avfärda kategoriskt. Det finns en uppsjö olika cancrar och ännu fler orsaker. Därtill många olika celltyper. Att göra ett generellt påstående av den typen om metabolismen i alla typer av "cancerceller" är nonsens. Däremot är det möjligt att... 27/05 Jag är inget fan. Han pratar alldeles för mycket och för länge för min smak. Lite segt helt enkelt. Men han är vettig och behövs för branchen. Cancer är otäckt och jag önskar honom all lycka 27/05 Fean vad tråkigt -.- 27/05 Så himla tråkigt att han har cancer, spelar ingen roll VEM det är som får det. Känd eller okänd, ingen förtjänar att få cancer... Jag hoppas det bästa för John och att han besegrar cancern samt att hans familj är starka i detta. 27/05 Jag säger detsamma. Det framkom inte vad hon gödslade med etc men jag gissar på att oavsett vad det än var så är det tio gånger bättre än maten du hittar i livsmedelsbutiken. Cancer är nåt som kan drabba vem som helst i alla åldrar. Du är ignorant om... 27/05 ja happ ? undrade vad hon gödslade med...vart vattnet kom ifrån...vitamin brist kanske rent av om det fanns något som konanimerade llandet runt om...tänk innan du skriver 27/05
Skicka en rättelse