Nvidias monsterkort släpps 28 maj med en nästan vulgär prislapp.

Sweclockers har fått uppgifter från svenska återförsäljare att Nvidias monsterkort Geforce GTX Titan Z, som drogs tillbaka i sista sekund, ska släppas imorgon. Med den smått vulgära prislappen på cirka 27 000 kronor blir det inget kort för Svensson-gamern.

Samtidigt utmanar AMD med sitt Radeon R9 295X2, även det med två stycken grafikkortskärnor på ett och samma bräde, till mindre än halva priset. Huruvida prestandan i Titan Z faktiskt är dubbelt så bra har diskuterats ordentligt i diverse hårdvaruforum och många kallar till och med detta ett rent pr-stunt. Det råder också oklarhet om lanseringen innebär att det faktiskt kommer att finnas produkter på lagerhyllorna. Sweclockers skriver att leveranserna snarare kommer att ske i juni.

Köpa fyra stycken och köra i quad-SLI kanske? :P Spela Minecraft i 1000 fps. 29/05 varför måste man välja? kör både PC och konsol. 28/05 Okej... Du har fel, men visst fortsätt tänk så, inte mina pengar :P 28/05 Varför är det så många som tycker att det är vettigt att jämföra nya fysiska exemplar av konsolspel på den dyraste affär de kan hitta med äldre digitala PC-spel på rea? Tror ni inte att priserna sänks på konsolspel eller att det inte förekommer reor på... 27/05 Steam sales är som Psn sales. Nej det går inte att sälja spel till fullpris. Men köper du spel till ps4 från amazon eller liknande sidor går det på ca 400kr per spel och du kan utan problem sälja spelet beg på blocket eller tradera för 350kr två första... 27/05 Själv så beställer jag alltid hem spel till brevlådan och hamnar då lätt under femhundralappen inkluderat frakt när det är nytt och mycket mindre om det är lite äldre. 27/05 "Visst, köp inga spel och ha ingen dator alls ens för att utföra annat än spel så blir det billigare.." Vad är det för dum kommentar? Varför ska man göra det? Jag säger bara att en konsol är billigare för en stabil upplevelse i jämförelse med en dator... 27/05 Steamsales, humble bundle, GoG, diverse nyckelsidor är billigare än 59 euro, sett många spel som kostar 5-600 på gamestop tex. och spelen går ner i pris, du kan knappast sälja ett spel till fullpris ett år efter release. 27/05 Detta är väl inget kort för spel? alltså målgruppen ä'r väl nåt annat... 27/05 699kr för ett spel är ett jävligt dåligt skräckexempel. Ingen idag är dum nog att köpa spel på Åhlens. Men visst köper du nya spel till PC genom Steam eller Blizzard så kostar det €59.99. 27/05
Skicka en rättelse