Om ungefär en månad är det dags att kliva upp i ringen i #EA Sport UFC. Det är en sann nextgen-titel som enbart utvecklas till Playstation 4 och Xbox One i Ignite-motorn, och därför inte behöver ta hänsyn till begränsningarna de föregående konsolerna dras med.

I en ny trailer får vi se hur de kvinnliga kämparna Ronda Rousey och Miesha Tate spöar på varandra. Kommentatorn berättar hur det fungerar rent spelmekaniskt med kast, grepp och annat som hör slagskämpens vardag till.

Det går bra för grabben alltså :) 30/05 Faktiskt inte, EA hade en "turnerning" där fighters ställde upp mot varandra genom att folk röstade online vem som skulle gå vidare för att få vara på omslaget. Alex slog bland annat ut Chael Sonnen, Miesha Tate och självaste GSP i röster för att få var... 30/05 Troligtvis en regional grej. I t.ex. NHL får man bröderna Sedin på omslaget, men det är bara för den nordiska versionen. Samma gäller nog i detta fall. 30/05 Oj, Gustafsson på spelets framsida... inte illa! 29/05 Tycker det ser ok ut, dock lite svårt att ge en hel åsikt åt innan man prövat. Men angånde just grappling, så är det faktiskt lite av sax, sten och påse i verkligheten. Men med en hel verktygslåda. För alla attacker finns det en kontring och för varje... 29/05 Äh vafan ska inte avfärda detta än, kan ju bli skoj. Så illa tyckte jag inte brottningen såg ut, men jag är ingen UFC-expert direkt. Risken hade ju blivit sten sax påse om de gjort på annat vis? 29/05 Animationerna är fortfarande alldeles för ryckiga. 29/05 Thqs buttonmashing fungerade ok. Ea's variant var inte lika rolig. 28/05 Han kanske föredrar att nöta attackknappen som en tok tills tummen går ur led bara för sedan se datorn vinna clinchen lik förbannat och skicka en åt fanders. Kidsen idag uppskattar inte hur bra de har det i denna värld där masochist-betonade upplevelser... 28/05 Det tar ju bort poängen att ha ett MMA-spel om inte markkampen blir bra. För medelkonsumenten världen runt duger det nog säkert dock. 28/05
Skicka en rättelse