Sju minuters gameplay från Battlefiled: Tjuv och polis ute. Kolla nu, eller hitta den igen på annat håll.

Tanken att avtäcka #Battlefield: Hardline, tjuv- och polistolkningen av Battlefield-serien, på E3-mässan i juni gick om intet på grund av läckor, och i natt föll täckelsen. Men spelet fortsätter läcka, och nu har en gameplay-rulle letat sig ut på nätet.

Filmen har också hunnit försvinna och dyka upp igen, så frågan är hur länge utgivaren orkar bråka med juridik för att hålla den borta från en nyfiken allmänhet. I nuläget kan du se den nedan, men om den försvinner kan du förhoppningsvis hitta den på andra, dolda håll.

dagen efter inredningen inleddes kom slutsatsen... "efter en lång och noggrann utredning har vi kommit fram till att inga felaktiga beslut fattats. tjänstgörande poliser har genomfört sitt uppdrag, att skydda befolkningen enligt rådande praxis." 30/05 Japp, det är han jag tippar på att det är. http://i0.wp.com/screenspy.com/wp-content/uploads/2011/07/AdamHRoyEarle1.png 30/05 Jag kände inte till Adam Harrington så därför chansade jag på Kevin Bacon även fast jag tyckte rösten kändes lite off. Harrington, är det partnern man får i Vice-advdelningen i LA Noire som han spelar? Gillade den snubben, riktig bra skådespel och skön... 30/05 Det är ju inte likt Kevin Bacon på något sätt. Skulle sätta mer pengar på att det är Adam Harrington (http://www.imdb.com/name/nm0364227/ (http://www.imdb.com/name/nm0364227/)), han har bl a gjort en "roll" i LA Noire. 30/05 Eftersom att EA sagt att de ska varva BF-Titanfall-Battlefron så att de 3 spelen får ett nytt vart 3dje år så går det lista ut nu detta kommer då Battlefront kommer 2015. Så 2016 tidigast. För övrigt så blir detta också första spelet jag inte kommer köp... 29/05 Haha, take that haters. Ska bli kul å se vilka gnällspikar som får äta upp sina ord. Polisspel!!!!!!!!!! Hell yeah!!!! 29/05 Läs artikeln så hittar du länken "dolda" svar 29/05 Grappling hooks har jag saknat sedan expansionen till bf2, awesome. 29/05 Call of Payday; The modern Battlefield 4 sound experience 29/05 Den fungerar bra för mig i alla fall. Det kanske fortfarande var en youtube-länk när du skulle kolla och den fungerade inte för mig heller. 29/05
Skicka en rättelse