I tisdags lanserades slutligen det rejält hypade #Watch Dogs, vilket fick Uplay-tjänsten (Ubisofts motsvarighet till Steam) att lägga sig i fosterställning. Och det var kanske inte så konstigt att servrarna inte orkade med, för #Ubisoft meddelar att Watch Dogs är det snabbast säljande spelet i företagets historia. Vilket gör att hacker-äventyret springer förbi spel från serier som #Far Cry och #Assasin's Creed. Uppgifterna baseras på Ubisofts interna beräkningar och gäller för alla format under de första 24 timmarna som spelet fanns på marknaden.

//player.vimeo.com/video/96593382?title=0&byline=0

Nu när alla som vill har hunnit testa spelet ett par dagar – tycker ni att den snabba försäljningen speglar spelets kvalitet? Är Aidens resa så fantastisk som många recensioner ger sken av, eller är den "bra men inte mer" som vår FZ-recension hävdar? Eller är det rentav ett skräpspel? Rulla igång åsiktsmaskinen och gör din röst hörd bland kommentarerna nedanför!

Så man får inte begära att grafik och funfaktor ska vara bra 2014. Undrar vem som är lamer'n här. Du gillar väl 8bit garfik 2014. Jag började spela 1985 så jag vet vad jag talar om och det är att vi kan kräva mer än detta lama resultat av spelutvecklarn... 30/05 https://www.youtube.com/embed/cdEQmpVIE4A 30/05 "Watch Dogs är Ubisofts snabbast säljande spel" Kanske för att det syns på Steam och "3rd-party DRM: Uplay" är lite väl finstilt? Edit: ... och ja, hypen har sålt spelet. 30/05 Det är sorgligt att hype och reklam är så fruktansvärt effektivt är väl det ända man kan säga? Mest hype vinner oavsett hur bra spelet är. 30/05 Du får förstås tycka vad du vill, och jag förstår hur du tänker, men att säga att de som inte håller med dig inte vet vad de pratar om kan jag tycka är lite magstarkt. Smaken är som baken. ;) Jag har själv inte upplevt några som helst tekniska problem... 30/05 WD är årets grövsta besvikelse, ett riktigt, riktigt skräpspel. De som säger det är bra vet inte vad de pratar om. Fullt med allvarliga buggar, allehanda grafikproblem och löjliga fps drops. Hela spelet är dessutom mycket dåligt optimerat för PC, och... 30/05 Om dom går runt ekonomiskts så får dom vara nöjda:) 30/05 http://www.gamespot.com/videos/reality-check-could-watch-dogs-be-real/2300-6419020/ 30/05 Vete fan om det är copy n' paste, tycker det ser ut som bättre car physics i Driver ;) 30/05 För PS4 ägare så finns det inte så mycket spel att välja på, så alla spel som kommer på PSN just nu blir automatiskt "stor säljare" i brist på annat och bättre vetande.. 30/05
Skicka en rättelse