Sam "Max Payne" Lake och Remedy avtäcker sitt nästa spel i augusti.

#Alan Wake var länge ett tungt dragplåster för Xbox 360, och #Remedys nästa projekt – #Quantum Break – verkar göra samma sak för Xbox One. Sam Lake, den finska studions ansikte utåt (och även #Max Paynes stela anlete) frestar i en trailer med korta klipp från det actionladdade liret.

Samtidigt berättar han att det blir stor presentation på en viss spelmässa i sommar. Nej, inte på E3 i Los Angeles nu i juni, utan Gamescom i Köln i augusti. Som tröst för den två och en halv månader långa väntan på mer ger han oss en antydan till releasedatum – Quantum Break släpps 2015. Också det ett tungt besked? Kolla då in filmen.

Quantum Break blir en actiontung tredjepersonshistoria där huvudpersonen Jack Joyce har förmågan att manipulera tiden. Med Remedys tidigare alster Max Payne och #Alan Wake i åtanke kan det bli en högintressant blandning av berättande, tung action och glansiga läderjackor.

Quantum Break släpps exklusivt till Xbox One. Därmed ser det mörkt ut för Playstation 4-spelare, men med tanke på att Alan Wake dök upp till Windows knappa två år efter Xbox 360-premiären finns det hopp åtminstone för pc-spelarna.

Skicka en rättelse